KPE Groep

Opleiding | Training | Coaching

Als educatie expert voor mensen die werkzaam zijn in de bouw-, infra- en vastgoedbranche, helpt KPE professionals op individueel en organisatieniveau talenten te ontdekken en ontwikkelen. Elke dag streven de Peoplebuilders van KPE ernaar om proactief en ondernemend bezig te zijn met hun passie, namelijk de persoonlijke ontwikkeling van professionals.

Actueel

KPE Nieuws

Wat speelt er in de bouw-, infra en vastgoedwereld? Wat zijn trends? Wat is het laatste nieuws over KPE Lab? U leest het allemaal in KPE Nieuws. Wilt u niets missen? Abonneer u dan (gratis) op de nieuwsbrief van KPE Bouw & Infra of KPE Vastgoed via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte
Een greep uit ons aanbod

Uitgelicht

Het ontwikkelen van mensen is een vak, waarbij de over te dragen kennis en kunde
gevalideerd is door wetenschappelijk onderzoek. KPE werkt nauw samen met het wetenschappelijk veld. In het uitgebreide aanbod van opleidingen, cursussen, trainingen en coaching staat kwaliteit altijd voorop.
Een aantal ervan hebben we voor u uitgelicht.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor een opleiding, cursus of training bij KPE gaat gemakkelijk, snel en online. Mochten we aanvullend nog vragen hebben, dan neemt een van onze Peoplebuilders contact met u op.

Stap 1

Ga naar KPE Bouw & Infra of KPE Vastgoed voor het complete aanbod. Hier kunt u uw opleiding, training of cursus kiezen.

Stap 2

Vul uw gegevens zo
compleet mogelijk in.

Stap 3

Druk op versturen.
Wij nemen vervolgens
contact met u op.

KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo