KPE Groep

Raad van advies

Ellen
Daelmans

Na haar opleiding Technische Bedrijfskunde in Eindhoven werkte Ellen Daelmans negen jaar als projectontwikkelaar bij Grouwels Daelmans Projectontwikkeling. Vanaf 2005 is zij directeur en mede-eigenaar van Daelmans Vastgoed. Het familiebedrijf met 30 medewerkers beheert een vastgoedportefeuille met circa 3.000 woningen in Nederland. Daarnaast heeft Daelmans Vastgoed ook nog samenwerkingsverbanden met partijen op het gebied van beleggen in Duits en Belgisch residentieel vastgoed en projectontwikkeling. Van 2008 tot 2016 was ze lid van de raad van commissarissen van Rabobank Maastricht e.o. Ellen Daelmans is sinds 2023 lid van de raad van advies van de KPE Groep.

Prof. dr. Theo
Bastiaens

Prof. dr. Theo Bastiaens studeert na de Pedagogische Academie in Heerlen, Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij promoveert in 1997 aan de Technische Universiteit Twente, waar hij als universitair docent werkte. In 1998 treedt hij in dienst bij de Open Universiteit Nederland. Vanaf januari 2006 is Bastiaens als hoogleraar Mediendidaktik verbonden aan de Fernuniversität in Hagen (Duitsland). Hij is tevens directeur van het Institut für Bildungswissenschaft und Medienforschung aldaar. Sinds 2019 is Bastiaens rector magnificus bij de Open Universiteit Nederland. In 2022 wordt hij benoemd tot president van de European Association of Distance Teaching Universities (EADTU). Theo Bastiaens is sinds 2000 betrokken bij KPE Groep en adviseert op het gebied van onderwijskunde, mediadidactiek en innovatie.

Sef
Vergoossen

Sef Vergoossen is vanaf 1978 actief in het professionele voetbal. Zo heeft hij als hoofdtrainer gewerkt bij VVV-Venlo, MVV Maastricht, Roda JC (Kerkrade), KRC Genk (België), Al-Jazira Club (Abu Dhabi), Nagoya Grampus Eight (Japan) en PSV (Eindhoven). Sinds 2008 heeft Vergoossen een adviserende rol in het voetbal voor clubs, trainers en de KNVB. Daarnaast geeft hij lezingen over onder meer managen, coachen en werken in het buitenland. Sef Vergoosen is sinds 2014 lid van de raad van advies van KPE Groep.

Prof. ir. Cees
Kleinman

Prof. ir. Cees Kleinman studeerde Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft. In 1966 startte hij zijn loopbaan in de techniek als assistent van de hoogleraar betonconstructies. Twee jaar later maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven. Kleinman was jarenlang directeur/mede-eigenaar van Ingenieursbureau Grabowsky en Poort, het tegenwoordige Arcadis Bouw-Infra. In 1997 verkocht hij het bedrijf en begon een adviesbureau gespecialiseerd in projectinitialisatie en bouwproblematiek. Kleinman is emeritus-hoogleraar constructief ontwerpen faculteit Bouwkunde aan de TU Eindhoven en voormalig hoofdredacteur van het vakblad voor de constructeur ‘Cement’. Op basis van zijn ervaring en zijn voorliefde om met mensen scherp en inhoudelijk over bouwproblematiek en conflictmanagement te spreken, wordt hij regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of deelnemer tijdens symposia. Cees Kleinman is sinds 2010 lid van de raad van advies van KPE Groep.

Remmert
Honig

Remmert Honig is ruim 40 jaar werkzaam in de bouw. Na de mts (bouwkunde) volgde hij in de avonduren de hts (bouwkunde). Honig werkte als directeur voor Ballast Nedam Bouw West, Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij, Kanters Bouw en Vastgoed in Barendrecht, ASVB in Den Bosch, Hurks Bouw Eindhoven en Hillen & Roosen in Amsterdam. Sinds 2012 is Honig eigenaar van de HoHogroup, dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van bouw- en ontwikkelbedrijven en -organisaties. Remmert Honig is sinds 2010 lid van de raad van advies van KPE Groep.

KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo