KPE Vastgoed

Studiereis Wonen Lissabon

Type
Studiereizen
Kosten excl BTW
2575,-
Kosten incl BTW
Studiepunten
Studiebelasting
20
Deelnemers
Soort
Registraties / studiepunten
Er zijn geen registraties gekoppeld

De reis naar de hoofdstad en grootste stad van Portugal staat dit jaar twee keer gepland, namelijk van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 september en van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september.

Lissabon biedt een unieke combinatie van historische architectuur, levendige vastgoedmarkt en culturele diversiteit. De Portugese hoofdstad is een mix van traditie en vooruitgang. Verken wijken zoals Alfama, het oudste district met charmante smalle straatjes en gerenoveerde panden of Chiado, een cultureel en artistiek centrum met luxe vastgoed en winkels. Maar ook Baixa, het commerciële hart met historische architectuur en zakelijke mogelijkheden of Belém, de historische wijk met toeristische attracties en mogelijkheden voor investeringen zijn meer dan de moeite waard.

Tijdens de studiereis naar Lissabon vergaart u kennis, doet u praktijkervaring op en heeft u veelvuldig sociaal contact met uw collega’s. U verblijft in een totaal andere omgeving dan de standaard leslocaties en verdient in één keer de 20 verplichte PE-punten. Tijdens het gehele programma staat beleving centraal. De reis bestaat enerzijds uit een theoretisch gedeelte en anderzijds het vergaren van kennis in de praktijk. Onder voorbehoud geven wij u nu al een aantal highlights uit het programma.

Theoriegedeelte

Iedere dag is er een dagdeel gereserveerd voor het theoretische deel dat veel vastgoedkennis zal omvatten.

Verkenning vastgoedontwikkelingen

We maken kennis met de indrukwekkende vastgoedontwikkelingen in Lissabon. We nemen u mee naar enkele van de meest innovatieve projecten en bespreken de dynamiek van de vastgoedmarkt in deze bruisende stad.

Nederlandse ambassade

We bezoeken de Nederlandse ambassade waar we een presentatie krijgen overzaken doen en de wetgeving die betrekking heeft op vastgoed in Portugal.

Vastgoedtour

Tijdens een vastgoedtour in Lissabon neemt een lokale vastgoed expert ons mee in de laatste ontwikkelingen rondom de Portugese vastgoedmarkt.

Bezoek aan het Museu Nacional do Azulejo

Een van de mooiste iconen van Portugal - de kleurrijke tegels – zijn te zien in hetNationaal Tegelmuseum van Lissabon. De decoratieve keramische tegels of azulejo’s die zijn tentoongesteld, gaan terug tot de tweede helft van de 15de eeuw.

Avond van Fado en diner

We beleven een authentieke Portugese avond met een betoverend Fado-concert.Je wordt meegenomen door de melancholische klanken van deze traditionele muziek, die diepgeworteld zijn in de Portugese cultuur. Aansluitend worden we verrast met een heerlijk diner.

Diner aan de kust

We genieten van een smakelijk diner terwijl we uitkijken over de prachtige kustlijn van Lissabon. Een perfecte setting om te netwerken en de Portugese keuken te proeven.

Overnachten

We verblijven in een premium hotel op een centrale ligging in de stad.

De prijs voor deze bijzondere studiereis is 2.575 euro (exclusief btw). Inbegrepen in deze prijs zijn het hotel, de theoretische lessen, de excursies en alle maaltijden. De vlucht naar Lissabon is voor eigenrekening. Bij het bepalen van de starttijd op de eerste dag wordt rekening gehouden met de ochtendvluchten van de deelnemers.

Opleidingen

Gekoppelde opleidingen

Er zijn nog geen opleidingen gekoppeld
Cursusmomenten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Geen resultaat beschikbaar

Er zijn helaas geen ingeplande opleidingen beschikbaar

Schrijf je in voor de wachtlijst
Inschrijven

Shrijf je in voor dit item

Velden met een * zijn verplicht.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Studiepakket aanvragen

Vul uw gegevens en we nemen z.s.m. contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo