No items found.
KPE Bouw & Infra

POS (Persoonlijke Ontwikkel Scan)

contactpersoon
Paul
Simons
Type
Kosten excl. btw
750,00
Kosten incl BTW
Studiepunten
Studiebelasting
3
Uren
Deelnemers
Soort
Registraties / studiepunten
Er zijn geen registraties gekoppeld

Wilt u binnen de bouw-infra en/of vastgoedbranche carrière stappen nemen maar weet u niet zeker of u in staat bent deze stappen succesvol te nemen? Heeft u bevestiging nodig van uw potentiële ontwikkeling naar een nieuwe rol binnen deze geweldige branche? Wilt u bijvoorbeeld van voorman groeien naar werkvoorbereider of van assistent makelaar groeien naar geregistreerd vastgoedprofessional?

Dan kunnen wij u concreet, professioneel en op maat inzicht geven plus een persoonlijk ontwikkelplan dat voor u haalbaar is.

Wij, als educatieexperts, beoordelen niet alleen uw persoonlijke ontwikkeling, maar zijn ook in staat om het beroepsprofiel te analyseren. We kunnen beoordelen of uw wenselijke toekomstige rol/functie goed in te vullen is. De Persoonlijke Ontwikkel Scan van KPE biedt u een helder beeld van uw huidige competenties en opleidingsbehoeften, allemaal afgestemd op de branche. Dit is ideaal wanneer u weloverwogen toekomstgerichte keuzes wilt maken.

De Persoonlijke Ontwikkel Scan is volledig online en kan dus vanuit huis worden ingevuld. De scan brengt uw persoonlijkheidskenmerken, basiscompetenties en drijfveren in kaart. Dit zijn cruciale factoren wanneer u nieuwe keuzes wilt maken op het gebied van persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich aanmeldt voor de Persoonlijke Ontwikkel Scan, wordt deze binnen een week voor u klaargezet. U ontvangt van ons een e-mail met schriftelijke instructies en de datum waarop u de scan kunt invullen. Vervolgens doorloopt u de vragenlijst in uw eigen tempo, waar en wanneer u dat wilt. Na de scan ontvangt u digitaal een persoonlijke rapportage met de resultaten. Daarna plannen wij samen met u een online gesprek in met een van onze professionele branche gespecialiseerde coaches om de scanresultaten met u te bespreken en gezamenlijk een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op te stellen.

Tijd en data:

Dit programma duurt totaal maximaal vier uur. U kunt bij aanmelding binnen één week starten.

Inschrijven?

Meld u aan via de website of neem contact met ons op. Let op: de data en het aantal lesuren die u tijdens het inschrijfproces tegenkomt, zijn niet relevant. Na uw inschrijving nemen wij contact met u op om een datum in te plannen.

Cursusmomenten

Waar, wanneer en hoe laat in één oogopslag

No items found.
Geen resultaat beschikbaar

Er zijn helaas geen ingeplande opleidingen beschikbaar

Schrijf je in voor de wachtlijst
Aanmelden wachtlijst

Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht.

No items found.
Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inschrijving opleiding HTI

Velden met een * zijn verplicht.

Onderstaand invullen als uw werkgever de kosten betaalt
Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo