KPE Bouw & Infra

HTI opleiding Bouwkunde

contactpersoon
Paul
Simons
Type
Kosten excl. btw
4.700,00
Kosten incl BTW
Studiepunten
Studiebelasting
Uren
Deelnemers
0-100
Soort
Opleiding
Registraties / studiepunten
Er zijn geen registraties gekoppeld
Studieprogramma HBO opleiding Bouwkunde

Bij Bouwkunde zijn er hoofdvakken en ondersteunende vakken. Daarnaast krijg je een aantal werkopdrachten. De hoofdvakken zijn bouwkunde, bouwfysica, bouwregelgeving en afwerking gebouwen. In deze vakken doe je examen in mei. De ondersteunende vakken zijn mechanica, wiskunde, technische installaties, bouwrecht, bestekken en begroten, bouwadministratie en bouwwetgeving, beton- en staalconstructies. Deze vakken worden getoetst aan het eind van elk studiejaar; het resultaat daarvan telt mee voor je toelating tot het volgende jaar. Je maakt een aantal werkopdrachten zoals tekeningen, scripties en studievragen. Ook deze resultaten tellen mee voor de overgang naar een volgend jaar. In het laatste jaar doe je, naast eindexamen, met een team een afstudeerproject bouwkunde.

CV / Intakegesprek

Om goed te kunnen adviseren of je in BK0 of BK1 kunt starten ontvangen we graag je CV. Op basis van je CV, en indien nodig een intakegesprek, ontvang je van ons een advies.

Inschrijven

De student die zich inschrijft voor deze meerjarige opleiding doet dat voor de duur van de gehele meerjarige opleiding, dus voor alle nog te volgen studiejaren, inclusief het afsluitende examen. De inschrijving wordt automatisch als ‘Volledig student’ gecontinueerd (ongeacht het soort inschrijving van het voorafgaande studiejaar), tenzij de student tussentijds zijn inschrijving uiterlijk op 15 juni per aangetekende brief opzegt.
Voor iedere student (nieuw ingeschreven of reeds eerder ingeschreven) gelden steeds de lesgelden zoals die voor het nieuwe studiejaar zijn vastgesteld. Het HTI is gerechtigd aan het begin van elk studiejaar het lesgeld, op basis van de consumentenprijsindex, opnieuw vast te stellen. De kosten voor de studie zijn vrij van btw.

Kosten:

BK0: €4.250,- excl. BTW
BK1: €4.700,- excl. BTW


Cursusmomenten

Waar, wanneer en hoe laat in één oogopslag

No items found.
Geen resultaat beschikbaar

Er zijn helaas geen ingeplande opleidingen beschikbaar

Schrijf je in voor de wachtlijst
Aanmelden wachtlijst

Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht.

No items found.
Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inschrijving opleiding HTI

Velden met een * zijn verplicht.

Onderstaand invullen als uw werkgever de kosten betaalt
Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo