KPE Bouw & Infra

HTI opleiding Bouwkosten

contactpersoon
Paul
Simons
Type
Kosten excl. btw
2.450,00
Kosten incl BTW
Studiepunten
Studiebelasting
Uren
Deelnemers
0-100
Soort
Opleiding
Registraties / studiepunten
Er zijn geen registraties gekoppeld
Studieprogramma HBO opleiding Bouwkosten

De opleiding duurt 2 jaar en is verdeeld in 4 modules. Iedere module wordt afgesloten met een examen. Daarnaast wordt er gewerkt aan een afstudeerproject. Je richt een fictief bedrijf op en doorloopt het hele proces van bedrijfspresentatie tot en met de aanbesteding. Je maakt hiervoor de benodigde begrotingen, planningen en je bepaalt materieelinzet, bouwplaats, enz.

De kostendeskundige is ook koopman en onderhandelaar. Hij vraagt offertes bij diverse leveranciers en onderaannemers, beoordeeld deze en maakt keuzes. Risico’s moeten worden gezien en vastgelegd. Uiteindelijk moeten alle partijen in het bouwproces instemmen met de door jouw bepaalde bouwsom. Ook hiervoor leer je diverse technieken.

Niet alleen de bouwsom is belangrijk maar je leert hoe je de te verwachten onderhoudskosten bepaalt en hoe deze beïnvloed kunnen worden.

Inschrijven

De student die zich inschrijft voor deze meerjarige opleiding doet dat voor de duur van de gehele meerjarige opleiding, dus voor alle nog te volgen studiejaren, inclusief het afsluitende examen. De inschrijving wordt automatisch als ‘Volledig student’ gecontinueerd (ongeacht het soort inschrijving van het voorafgaande studiejaar), tenzij de student tussentijds zijn inschrijving uiterlijk op 15 juni per aangetekende brief opzegt.
Voor iedere student (nieuw ingeschreven of reeds eerder ingeschreven) gelden steeds de lesgelden zoals die voor het nieuwe studiejaar zijn vastgesteld. Het HTI is gerechtigd aan het begin van elk studiejaar het lesgeld, op basis van de consumentenprijsindex, opnieuw vast te stellen. De kosten voor de studie zijn vrij van btw.

Cursusmomenten

Waar, wanneer en hoe laat in één oogopslag

No items found.
Geen resultaat beschikbaar

Er zijn helaas geen ingeplande opleidingen beschikbaar

Schrijf je in voor de wachtlijst
Aanmelden wachtlijst

Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht.

No items found.
Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inschrijving opleiding HTI

Velden met een * zijn verplicht.

Onderstaand invullen als uw werkgever de kosten betaalt
Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo