kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Wordt het Gold Mary, Heavy Legend of toch de PE-punten?

Gepubliceerd op
10/11/2022
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Met een gerust hart het jaar uit knallen

Nog heel even en we mogen het jaar 2023 verwelkomen met het nodige knal- en siervuurwerk. Wellicht bent u online al op zoek gegaan naar een Gold Mary of de Heavy Legend. Daarmee zult u nieuwjaarsnacht zeker mooie sier maken in uw straat. Misschien bent u ook al voorzichtig de goede voornemens voor het nieuwe jaar op een kladje aan het schrijven.

Nieuwe voornemens? Wacht even, maar hoe zit het met de voornemens van dit jaar? U wilde toch in 2022 tijdig aan de PE-verplichting voldoen? Alle Peoplebuilders van KPE hopen dat u dit voornemen ook heeft kunnen realiseren. Echter, mocht dit voornemen nog steeds een voornemen zijn en de tijd begint uw grootste tegenstander te worden… geen nood! De Peoplebuilders van KPE helpen u graag om deze complexe studiepuzzel op te lossen, zodat u dit jaar nog tijdig aan uw PE-verplichting voldoet.

Zij kennen de spelregels van haver tot gort en kunnen op individueel niveau een studieadvies samenstellen. Door dit advies op te volgen voldoet u op de meest efficiënte wijze aan de studieverplichtingen. Vuurwerk kopen we niet voor u, maar we lossen wel -met alle plezier- de complexe studiepuzzel voor u op.

Wilt u meer informatie over uw persoonlijk studieadvies? Stuur dan een e-mail naar studieadvies@kpe.nl met uw contactgegevens of bel ons op nummer 085 01 60 478.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo