kpe
Beeldmerk KPE
Bouw & Infra
5 min leestijd

Wie worden de drie genomineerden?

Gepubliceerd op
18/9/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Verkiezing Veiligste Bouwer van Nederland nadert eindfase


In maart van dit jaar werd de longlist bekend gemaakt van bedrijven in de bouw- en infra die kans maken op de titel Veiligste Bouwer van Nederland. Tot de kanshebbers voor deze award behoren de volgende negen bedrijven: Ballast Nedam (Nieuwegein), BAM Wonen (Bunnik), Habenu- van de Kreeke (Nuth), Hegeman Bouw & Infra (Nijverdal / Amersfoort), Heijmans (Rosmalen), Kondor Wessels Amsterdam (Amsterdam), Koopmans Bouwgroep (Enschede), Martens en Van Oord (Oosterhout) en Visser & Smit Hanab (Papendrecht).

Feestelijke finaledag

Deze bedrijven hebben allemaal een vragenlijst ontvangen. Op dit moment buigt de jury, onder leiding van veiligheidspsycholoog Juni Daalmans, zich over deze vragenlijsten en zal op basis hiervan in oktober de drie finalisten bekend maken die in aanmerking komen voor de titel Veiligste Bouwer in Nederland. Op dinsdag 7 november zal de uitreiking van de award plaatsvinden tijdens een feestelijke finaledag.

Inspirerend voorbeeld

De Veiligste Bouwer van Nederland is een initiatief van Brain Based Safety in samenwerking met KPE Bouw & Infra. Bij de Veiligste Bouwer van Nederland staat het ‘veiligheidsklimaat’ binnen het bedrijf centraal en niet het aantal incidenten dat in het verleden heeft plaatsgevonden. De winnaar van de award deelt actief zijn kennis en ervaring in de branche, heeft een duidelijke meerjarige veiligheidsvisie op de toekomst en betrekt alle doelgroepen binnen de organisatie als het gaat om veiligheid. Partners worden actief betrokken in het proces, want veiligheid in de keten staat voorop. Deze complete veiligheidsaanpak wordt gedragen én uitgedragen door de top van de organisatie. Kortom, de Veiligste Bouwer van Nederland is een inspirerend voorbeeld voor collega-bedrijven.

 

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo