kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Wie komt er dit jaar als eerste over de finish?

Gepubliceerd op
8/11/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Gevecht tussen kerstboom, vuurwerk en PE-punten is weer begonnen

De tuincentra zijn op dit moment al helemaal in kerstsferen gebracht en waarschijnlijk heeft u stiekem ook wel hier en daar het internet afgestruind op zoek naar mooi siervuurwerk. Van alle kanten worden we geattendeerd op het feit dat het jaar 2023 langzaamaan op zijn einde raakt. Dat geldt overigens ook voor de PE-verplichting.

To-do lijstje

Heeft u ook dit jaar weer eerder een kerstboom of siervuurwerk in huis dan de verplichte PE-punten? Als educatie experts hopen we natuurlijk dat u de PE-verplichting al heeft afgevinkt van uw to-do lijstje voor 2023. Mocht dit echter nog niet het geval zijn en begint de tijd uw grootste tegenstander te worden… geen nood! De Peoplebuilders van KPE Vastgoed helpen u graag om deze complexe studiepuzzel op te lossen, zodat u dit jaar nog tijdig aan uw PE-verplichting voldoet.

Zij kennen de spelregels van haver tot gort en kunnen op individueel niveau een studieadvies samenstellen. Door dit advies op te volgen voldoet u op de meest efficiënte wijze aan de studieverplichtingen. Kerstbomen en siervuurwerk verkopen we niet, maar we voorzien u wel graag van een gedegen en efficiënt studieadvies.

Belangrijk om te weten is dat vanaf 1 januari 2024 door de certificerende instanties niet meer gedoogd wordt dat de PE-punten van 2023 in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar worden behaald. Wacht dus niet te lang en meld u gelijk aan.

Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar studieadvies@kpe.nl met uw contactgegevens of bel ons op nummer 085 01 60 478.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo