kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Werken bij u A-RMT’ers of K-RMT’ers?

Gepubliceerd op
9/4/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

KPE Vastgoed heeft een mooi aanbod

Een Assistent-Register Makelaar Taxateur (A-RMT) en Kandidaat-Register MakelaarTaxateur (K-RMT) moet aan nascholing doen om te voldoen aan de eisen en verplichtingen die worden gesteld door de toezichthouder VastgoedCert. Vanaf 1 januari is KPE Vastgoed ook een van de gecertificeerde opleiders die deze nascholing mag verzorgen. Werken bij u in het bedrijf A-RMT’ers of K-RMT’ers? Attendeer ze dan op de mogelijkheid om de nascholing te volgen bij KPE Vastgoed. Volgt u als makelaar of taxateur al een studieprogramma PE-verplichting bij KPE, dan kunnen wij dit zelfs voor uw medewerkers die assistent of kandidaat makelaar taxateur zijn, opnemen in het totale educatiepakket. Wel zo gemakkelijk.

Speciale kennismakingsprijs

Na de cursusdag(en) zijn uw medewerkers weer voor een jaar geregistreerd in het Assistent-register of Kandidaat-register van VastgoedCert. Voor de A-RMT betreft het één dag nascholing en voor de K-RMT twee dagen. Ter kennismaking hanteren we speciale tarieven dit jaar. De eendaagse nascholing (6 studiepunten) voor de A-RMT kost 299 euro, de tweedaagse voor de K-RMT (12 studiepunten) heeft een speciale kennismakingsprijs 598 euro. Deze prijzen (exclusief btw) zijn op basis van online deelname. Bij fysieke deelname komt er per dag een toeslag bij van 35 euro (exclusief btw) voor locatie- en cateringkosten.

Professionaliteit en kwaliteit

De inhoud van de scholingsdag voor de A-RMT en één van de twee dagen voor K-RMT wordt door VastgoedCert vastgesteld. De nieuwe Omgevingswet en het nieuwe huurrecht staan hierbij centraal. Nascholing is belangrijk om de professionaliteit en kwaliteit van het beroep te waarborgen en om bij te blijven met veranderende regelgeving en technieken in de vastgoedsector. Als geaccrediteerde opleider legt KPE Vastgoed bij de nascholing de nadruk op actualisering van kennis en het versterken van vaardigheden.  

Divers aanbod

Omdat iedereen voorkeuren heeft als het gaat om leren, ontwikkelt KPE Vastgoed een divers aanbod van studiepakketten om aan verschillende behoeften te voldoen. Online, zullen we praktische en efficiënte cursussen aanbieden die assistenten kandidaat makelaars en taxateurs in staat stellen om in hun eigen tempo te leren en zich voor te bereiden op de veranderingen in de wetgeving. Offline, streven we naar een bijzondere leerervaring en beleving. Dit kan variëren van workshops tot excursies die makelaars en taxateurs in staat stellen om de praktijk te ervaren en hun netwerk uit te breiden.

Wilt u dat uw A-RMT of K-RMT op de hoogte blijven van het cursusaanbod van KPE Vastgoed? Schrijf ze dan HIER in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Meer informatie of direct inschrijven voor deze nascholing? Stuur dan een e-mail met daarin de contactgegevens van uw A-RMK, K-RMT of die van uzelf naar studieadvies@kpe.nl.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo