kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

‘Volgend jaar komen we terug’

Gepubliceerd op
10/7/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Studiereis naar Maastricht valt goed in de smaak

In mei en juni organiseerde KPE Vastgoed twee studiereizen naar Maastricht. Eentje voor de kamer WOZ en eentje voor de Kamer Wonen. Voor beide reizen was veel belangstelling en de deelnemers keken zeer tevreden terug op het programma in de hoofdstad van Limburg.

Naast de NRVT-thema’s duurzaamheid en huurrecht was er veel aandacht voor vastgoedontwikkelingen in Maastricht. Zo werden de projecten Landbouwbelang, het Sphinxkwartier en Klooster Calvariënberg bezocht. Ook gaf hotelondernemer Rino Soeters een toelichting op de ontwikkeling van Wyck Kwartier. Een stadsdeel van Maastricht dat sinds een aantal jaren booming is.

Omgevingsrecht en ChatGPT

De deelnemers waren ook zeer te spreken over de presentatie omgevingsrecht door advocaat Jan Stoop en de korte cursus ChatGPT door Karmen von Berg van KPE. En in de avonduren was er de gelegenheid om de bourgondische aspecten van de stad Maastricht te ontdekken.

De groep Kamer Wonen was zo enthousiast over de vastgoedontwikkelingen in Maastricht dat ze de voorkeur uitspraken om volgend jaar terug te keren naar Maastricht om de voortgang van alle bezochte projecten te bekijken. De kans is dus aanwezig dat ook in 2025 weer een studiereis naar Maastricht op het programma staat.

Op naar Lissabon

Voor 2024 staan er nog twee studiereizen op het programma. Beide gaan naar het Portugese Lissabon en worden georganiseerd voor de Kamer Wonen. De eerste reis is inmiddels volgeboekt, maar voor de tweede reis van 24 tot en met 29 september zijn nog een paar plekken beschikbaar. In deze studiereis zit ondermeer een uur college architectuur aan de Universidade de Lisboa (universiteit van Lissabon) en een bezoek aan het bijzondere project Prata Riverside Village.

Mix van traditie en vooruitgang

Lissabon biedt een unieke combinatie van historische architectuur, levendige vastgoedmarkt en culturele diversiteit. De Portugese hoofdstad is een mix van traditie en vooruitgang. Verken wijken zoals Alfama, het oudste district met charmante smalle straatjes en gerenoveerde panden of Chiado, een cultureel en artistiek centrum met luxe vastgoed en winkels. Maar ook Baixa, het commerciële hart met historische architectuur en zakelijke mogelijkheden of Belém, de historische wijk met toeristische attracties en mogelijkheden voor investeringen, zijn meer dan de moeite waard.

Wacht dus niet meer te lang als u deze prachtige studiereis wilt meemaken en in één keer al uw studiepunten wilt behalen.

Wilt u meer informatie over de laatste deelname plekken voor de studiereis naar Lissabon, stuur dan een berichtje naar studieadvies@kpe.nl.

 

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo