kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Themadag Landelijk Vastgoed dit jaar in Lunteren

Gepubliceerd op
15/3/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Themadag Landelijk Vastgoed dit jaar in Lunteren

Programma in het teken van transities in het landelijk gebied

Dit jaar zal de Themadag Landelijk Vastgoed plaatsvinden op woensdag 19 april in De Werelt in Lunteren. NVR, NVM en Vastgoedpro organiseren dit jaarlijks congres in samenwerken met KPE Vastgoed. Dit jaar is er ook weer een gevarieerd programma samengesteld met gastsprekers, inhoudelijke subsessies en een plenaire discussie. Het hele programma staat in het teken van de op handen zijnde transities in het landelijk gebied. Het gaat dan niet alleen over stikstof, maar ook over de energietransitie, het waterbeheer, het beschikbare (grond)instrumentarium en de financiële kanten van de transacties.

Gastsprekers

De drie gastsprekers die als keynote zullen optreden zijn: Maarten Veldhuis van Waterschap Vallei en Veluwe en architect, bestuurslid Stichting Zorg om Boer en Tuinder, Marie-José van de Venen voormalig Rijksbouwmeester Floris Alkemade. Verder worden er vijf subsessies georganiseerd waarvan de deelnemers er twee kunnen volgen. Thema’s dit jaar zijn: Actualiteiten stikstof (door Sjaak van Schaik), Financiering van bedrijven en taxatierapport (door Thijs Rops), Pacht, grondgebonden recht en onteigening (door Els Harbers), Taxeren bijzondere situaties (door Cor van der Vleuten) en De valkuilen van herbestemming in het buitengebied (door Marieke van der Sande).


Programma

Het programma start om 12.00 uur met een lunch en wordt om 20.30 uur afgesloten met een borrel. Het congres wordt om 17.00 uur onderbroken voor een gezamenlijk diner. De toezichthouders NVR, NRVT en VastgoedCert kennen ook dit jaar weer PE-punten toe bij deelnamen aan de Themadag Landelijk Vastgoed.

Klik HIER voor meer informatie over de Themadag Landelijk Vastgoed en de inschrijfmogelijkheden.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo