kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Reserveer nu uw vroegboekkorting PE-verplichting 2023

Gepubliceerd op
3/1/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Reserveer nu uw vroegboekkorting PE-verplichting 2023

Eerste winst in het nieuwe jaar is al binnen

Nog heel even en het jaar 2022 kan in de geschiedenisboeken. Het nieuwe jaar klopt al zachtjes aan de deur, net zoals uw PE-verplichting voor 2023. Wees er op tijd bij en claim nu alvast een vroegboekkorting van 50 euro op uw studiepakket. Dit is mogelijk tot 1 februari 2023 en geldt als u uiterlijk op 1 juni 2023 start met uw studie.

Advies op maat

Nadat NRVT en VastgoedCert de verplichte onderwerpen voor 2023 hebben benoemd, ontvangt u van KPE Vastgoed een persoonlijk studieadvies. Hierin wordt ook rekening gehouden met de eventuele Niveaumeting die u in 2023 voor uw inschrijving bij VastgoedCert moet afleggen. Heeft u de Niveaumeting in een vorig jaar afgelegd en heeft u vanuit VastgoedCert een of meerdere Bindende Studie Adviezen opgelegd gekregen dan kan KPE Vastgoed deze ook opnemen in uw persoonlijk studieprogramma.

Studiepakket of losse cursussen

Ondanks dat een persoonlijk studieadvies natuurlijk maatwerk is, is het voor vrijwel alle geregistreerden bij NRVT en VastgoedCert mogelijk om bij KPE Vastgoed een studiepakket te boeken. Dit is voordeliger en efficiënter dan het boeken van losse cursussen. U voldoet hiermee volledig aan uw studieverplichtingen en u bespaart ook nog eens tijd en geld. Wilt u toch een of meerdere losse cursussen boeken? Dan kan dat natuurlijk ook.

Afwisselend lesprogramma

Nieuw in 2023 is dat KPE Vastgoed een totaalprogramma heeft ontwikkeld met zowel e-learnings en studiedagen (online of in de klas), maar ook met een interessante praktijkdag op een aansprekende locatie en intervisiebijeenkomsten. Hierdoor ontstaat een boeiend, evenwichtig en afwisselend lesprogramma. Naast kennisoverdracht is er ook veel aandacht voor de sociale interactie die in voorgaande coronajaren soms lastiger was.

Studiereizen

Verder wil KPE Vastgoed het aanbod aan studiereizen fors uitbreiden. KPE Vastgoed organiseert al jaren meerdaagse studiereizen voor deelnemers die in één keer hun studiepunten willen behalen. Maastricht, Antwerpen en Winterberg zijn locaties die we de laatste jaren hebben bezocht. Het enorme enthousiasme van de deelnemers over deze studiereizen vraagt om een uitbreiding waarbij wordt gedacht aan steden in Nederland, België, Duitsland en zelfs Spanje. Deze studiereizen worden georganiseerd voor individuele deelnemers, maar ook voor afdelingen of groepen.

Reserveer nu

Wees er dus op tijd bij en claim nu alvast uw vroegboekkorting van 50 euro. Dit gaat heel simpel via onderstaande button. U mag ook een e-mail sturen naar vroegboekkorting@kpe.nl met daarin uw contactgegevens. Vermeld in de onderwerpbalk: Vroegboekkorting PE-studiepakket 2023.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo