kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Programma driedaagse studiereis Gent op hoofdlijnen gereed

Gepubliceerd op
11/4/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Na het succes van Antwerpen in 2022, dit jaar weer een Belgische stad op de studiekalender

Na de studiereis Winterberg (Duitsland) in maart, staat van 14 tot en met 16 juni de driedaagse studiereis naar Gent op het programma. Na het succes van Antwerpen in 2022 heeft KPE Vastgoed dit jaar wederom gekozen voor een Belgische stad.  

Gent is een middeleeuwse stad met prachtige oude bouwwerken. Maar ook hedendaagse architectuur heeft een plek in de stad, met pareltjes als bibliotheek De Krook, polyvalente ontmoetingsplek De Stadshal en het icoon van de universiteit De Boekentoren. De studiereizen van KPE Vastgoed zijn een combinatie van kennis vergaren, ervaringen delen met uw collega’s, een bijzondere stad ontdekken op het gebied van vastgoed en ontspanning in de avonduren.

Woensdag

KPE Vastgoed zet op dit moment de laatste puntjes op de i van het programma. Nog niet alles is in beton gegoten, maar op hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit. Op woensdag wordt om 11.00 gestart met een uitgebreide kennismaking en aansluitend een lunch. De middag staat in het teken van de verplichte thema’s die door de toezichthouders zijn aangewezen. Ron Weyzen en Jan-Kees Duvekot zijn deze drie dagen de docenten voor de theoretische delen. Daarnaast zorgen zij dat ter plaatse de organisatie soepel verloopt. ’s Avonds gaat de studiegroep samen dineren en aansluitend is iedereen vrij om de stad verder te ontdekken.

Donderdag

Donderdagmorgen na het ontbijt wordt om 9.00 uur gestart met het tweede theoretische deel dat tot aan de lunch zal duren. De middag is gereserveerd voor een praktijkbezoek aan de stad. Op dit moment wordt bekeken of het mogelijk is om met een elektrische step een tour te maken langs een aantal beeldbepalende gebouwen. Dit gebeurt dan onder leiding van iemand die Gent als zijn broekzak kent. Natuurlijk wordt ook een van deze gebouwen bezocht. Het tweede deel van de middag is gereserveerd voor Geoffrey Giët. Hij is managing partner bij vastgoedkantoor Agence Rosseel in Gent. Geoffrey ontvangt de studiegroep op zijn kantoor en neemt ze mee in de wereld van de Belgische makelaardij en bijbehorende wetgeving. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan een Gentse bierbrouwerij voor een aperitief. Na het diner heeft iedereen weer de vrije hand om de stad te bezoeken.

Vrijdag

Na het ontbijt op vrijdag gaat het richting het gemeentehuis van Gent. Daar ontmoet de studiegroep een beleidsambtenaar van de gemeente die verantwoordelijk is voor de stadsontwikkeling. Een van de in aanbouw zijnde projecten in zijn presentatie zal aansluitend bezocht worden. Na de lunch volgt er dan het derde theoretische deel met als afsluiting een evaluatie van de drie dagen. Hoewel nog niet alles voor 100 procent vaststaat, kan KPE Vastgoed garanderen dat het weer een zeer interessant programma wordt. De combinatie tussen theorie, praktijk, ontmoeting en ontspanning maakt deze studiereizen altijd tot een succes.

20 PE-punten

De prijs voor deze studiereis is 1.595,00 euro (exclusief btw). In deze prijs zitten naast het theoretisch en praktisch programma, ook de excursies, hotelovernachtingen, ontbijten, lunches en diners. Deelname aan deze reis betekent ook dat je in één keer aan de volledige PE-verplichting van 20 punten voldoet. De deelnemersplekken voor deze studiereis zijn beperkt. Wacht dus niet te lang, want ‘vol is vol’.  

Klik HIER om u direct in te schrijven.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo