kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Peoplebuilders KPE nemen zes weken deel aan Vitaliteits Challenge

Gepubliceerd op
3/1/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Peoplebuilders KPE nemen zes weken deel aan Vitaliteits Challenge

Jaarlijks organiseert KPE Groep voor al haar Peoplebuilders een Vitaliteits Challenge. Op 4 november was de officiële start van de editie 2022. Zes weken lang mogen de Peoplebuilders in teamverband verrassende opdrachten uitvoeren rondom het thema vitaliteit.

KPE Groep vindt vitaliteit van haar medewerkers erg belangrijk. Om dit op een positieve manier onder de aandacht te brengen is volgens algemeen directeur Ron Koenen de VitaliteitsChallenge een perfecte manier. “Je moet medewerkers vooral niet op een dwingende toon gaan vertellen hoe vitaal ze moeten zijn. Dat is ieders eigen keuze. Je kunt alleen maar de positieve aspecten van vitaliteit onder de aandacht brengen en dat doen we op deze speelse wijze met een competitief element. Ieder jaar weer een groot succes.”

Nieuw dit jaar is dat de Vitaliteits Challenge professionele ondersteuning krijgt van LivioD’Amires. Hij is zaakvoerder en personal trainer bij Health Designers in het Belgisch-Limburgse Dilsen-Stokkem. “Livio bedenkt van de wekelijkse opdrachten die we gaan krijgen”, legt Ron Koenen uit. “Welke dat gaan worden, gaat hij nog niet vertellen. Ook niet aan mij. Dat moet een verrassing blijven. Tijdens de officiële start op 4 november is Liviosamen met fysiotherapeut Deborah Costadura komen vertellen over hoe de challenge in zijn werk gaat en over het belang van vitaliteit. Waar bestaat vitaliteit uit en hoe kun je het bevorderen? Het is in ieder geval veel meer dan wekelijks een half uur joggen.”

Voor het winnende team staat er dit jaar niet alleen een award en de eeuwige roem klaar, maar ook een training bij Health Designers, een screening door de fysiotherapeut en een lichaamsmeting. Een complete check-up dus van de vitaliteit van de winnaars.

MEER OVER HEALTH DESIGNERS


Health Designers is een personal training studio dat gefocust is op het creëren van extreme resultaten in de kortst mogelijke tijd. Marco Bruni en Livio D’Amires zijn de twee zaakvoerders van het bedrijf en tevens personal trainers. “De focus van ons bedrijf ligt bij ondernemers en ondernemingen”, legt Livio D’Amires uit. “Ik heb het te druk, is een veelgebruikt argument om niet bezig te zijn met vitaliteit. Als eerste helpen we je door samen op zoek te gaan naar waar je die tijd wel vrij kunt maken. Vitaliteit betekent overigens niet alleen sporten en bewegen, maar ook je mentale gesteldheid en de juiste voeding. In al deze drie aspecten begeleiden we je in. Tussen de trainingen door blijven we online met je in contact. Je staat er dus nooit alleen voor. Bij alles focussen we op drie belangrijke elementen: het doorbreken van patronen, een efficiënt plan van aanpak en langetermijnresultaat.”

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo