kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

PE-studiepakket 2024

Gepubliceerd op
26/3/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Naast maatwerkprogramma’s ook weer studiereizen naar binnen- en buitenland

Ook voor 2024 stellen de educatie experts van KPE Vastgoed weer een persoonlijk studieadvies voor u samen. Hiermee voldoet u niet alleen op een efficiënte manier aan de PE-verplichting, maar bespaart u ook op de kosten.

Advies op maat

Nadat NRVT en VastgoedCert de verplichte onderwerpen voor het komende jaar hebben vastgesteld, ontvangt u van KPE Vastgoed een persoonlijk studieadvies. Indien gewenst kunnen we rekening houden met uw eventuele persoonlijke verplichtingen vanuit VastgoedCert, zoals de Niveaumeting of een Bindend Studie Advies. De keuze is aan u. 

Studiepakket of losse cursussen

Hoewel een persoonlijk studieadvies maatwerk is, kunnen vrijwel alle geregistreerden bij NRVT en VastgoedCert bij KPE Vastgoed een studiepakket boeken. Dit is voordeliger en efficiënter dan het boeken van losse cursussen. Hiermee voldoet u volledig aan uw studieverplichtingen en bespaart u bovendien tijd en geld. Wilt u toch een of meerdere losse cursussen boeken? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Afwisselend lesprogramma

De educatie experts van KPE Vastgoed zijn alweer een tijdje bezig met de plannen voor het nieuwe jaar. Zo zal er in 2024 ook weer een studiepakket op maat beschikbaar zijn. Het uitzoeken van de PE-verplichting kan soms een complexe puzzel zijn. KPE Vastgoed zoekt dit allemaal voor u uit zodat u zo efficiënt mogelijk aan de verplichting kunt voldoen.

Verder blijven beleving en praktijkgericht speerpunten in alle studiepakketten, zowel offline als online. Ook wordt er net zoals afgelopen jaar, daar waar dat kan, gekozen voor locaties die passen bij het onderwerp. Momenteel wordt ook onderzocht of lesdagen in een congresstijl kunnen worden getransformeerd, met aansprekende keynotes, subsessies en een netwerkmoment om kennis en ervaring te delen. Hierdoor ontstaat een boeiend, praktijkgericht en afwisselend lesprogramma waarbij collegiale en sociale interactie centraal staat.

Studiereizen

Na de succesvolle studiereizen vorig jaar naar Winterberg, Gent, Arnhem en Valencia staan er ook volgend jaar weer een aantal zeer interessante studiereizen op het programma. Zo is er voor de makelaars en taxateurs Wonen een studiereis naar Maastricht of Lissabon. Makelaars en taxateurs Bedrijfsmatig Vastgoed kunnen naar Maastricht. Voor taxateurs WOZ staat Maastricht op de kalender en vastgoedprofessionals Landelijk en Agrarisch Vastgoed kunnen naar Denemarken of Schotland. Deze studiereizen worden georganiseerd voor individuele deelnemers, maar ook voor afdelingen of groepen.

Reserveer nu

Wees er dus op tijd bij en vraag nu uw studieadvies aan. Dit gaat heel simpel via een e-mail naar studieadvies@kpe.nl met daarin uw contactgegevens. 

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo