kpe
Beeldmerk KPE
Groep
5 min leestijd

Ook komende twee jaar predikaat ‘Cedeo-erkend’

Gepubliceerd op
3/1/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Ook komende twee jaar predikaat ‘Cedeo-erkend’

KPE Groep wederom gecertificeerd

KPE Groep heeft voor de komende twee jaar weer het predikaat ‘Cedeo-erkend’ ontvangen. Cedeo is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de dienstverlening van het opleidingsinstituut.

Register

Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Slechts tien procent mag de Cedeo-erkenning voeren. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten beoordeelt Cedeo de aanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Organisaties met een Cedeo-erkenning worden opgenomen in het register van HR-dienstverleners. Dit register is openbaar en te raadplegen via de website van Cedeo. Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

Graadmeter

“We zijn bijzonder trots dat we wederom de Cedeo-erkenning voor de komende twee jaar hebben ontvangen”, zegt Robbert van Dinther, partner bij de KPE Groep. “Het is letterlijk een erkenning dat we als KPE goede kwaliteit en dienstverlening leveren aan onze klanten. Wat ik ook ontzettend fijn vind, is dat onze klanten ons beoordelen aan de hand van een objectief onderzoek door Cedeo. Dat is de beste graadmeter. De hernieuwde erkenning betekent overigens niet dat we nu twee jaar achterover gaan leunen. Iedere dag doen we ons stinkende best om nog beter mensen te ontwikkelen door cursussen, trainingen en opleidingen te ontwikkelen en te verzorgen.”

Enkele reacties uit het onderzoek:

  • ‘Ze leveren kwaliteit, zijn toegankelijk en weten wat er in de praktijk speelt.‘
  • ‘We hebben echt samen de leerdoelen bepaald en het programma ontwikkeld.’
  • ‘Het programma was een goede aanzet om verder te sleutelen, en zo hoort het ook te gaan.’
  • ‘De inhoud was steeds op de doelgroep afgestemd.’
  • ‘De docent had goed aansluiting bij de groep. Hij praatte dezelfde taal.’
  • ‘Ze zijn goed bereikbaar en vriendelijk. Je krijgt snel antwoord en als er iets aan de hand is, springen ze er goed op in. Ze maken de verwachtingen waar.’
  • ‘Mooie toepassing van onderwijskundige aanpak online-offline-work.’
Foto: Robbert van Dinther is trots op de verlenging van de Cedeo-erkenning

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo