kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Ook dit jaar weer interessant programma TLV

Gepubliceerd op
7/3/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

RTL4-weervrouw Helga van Leur als dagvoorzitter

Op woensdag 17 april organiseert KPE Vastgoed in samenwerking met NVR, NVM en Vastgoedpro de jaarlijkse Themadag Landelijk Vastgoed. Het congres zal dit jaar plaatsvinden bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Ook deze keer is er weer een gevarieerd programma samengesteld met kennisverbreding door een aantal plenaire sprekers, kennisverdieping door inhoudelijke subsessies en een special door omgevingswet-expert Jerry de Rijke.

Dagvoorzitter Helga van Leur

De Themadag wordt dit jaar gepresenteerd door niemand minder dan Helga van Leur. Twintig jaar lang presenteerde Van Leur het weerbericht bij de nieuwsuitzendingen van RTL4. Tegenwoordig geeft ze in het hele land lezingen over onderwerpen als klimaat, duurzaamheid en gedrag.

Programma

Voor de editie van 2024 zijn Tim van Hattum, Jeroen Scheer en Mike van Rijswijk vastgelegd als plenaire sprekers. Van Hattum is klimaatexpert, schrijver en beleidsadviseur. Hij zal in zijn presentatie ingaan op de urgentie van klimaat en biodiversiteit en welke oplossingen er zijn om deze uitdagingen aan te pakken. Scheer is expert energietransitie, digitalisering en strategie. Hij heeft een breed perspectief waarin de mens, economie en technologie nauw met elkaar verweven zijn. Dit vormt de basis voorzijn visie en handelen. Van Rijkswijk is futuroloog, innovator en inspirator. Als futuroloog ziet Van Rijswijk de wereld net iets anders dan het gros van de maatschappij. Hij is co-founder van The Innovation Playground in Roermond waarmee hij de toekomst vorm geeft door zijn visie om te zetten in concrete innovaties. Tot slot zal Jerry de Rijke de deelnemers meenemen in de nieuwe omgevingswet.

Voor de subsessies staan op het programma: Cor Habben Janssen (Hoogheemraad, adviseur grondzaken en taxateur), André Verduijn (senior fiscalist en juridisch adviseur), Bertold te Winkel (taxateur)en Laurens Gräper (rentmeester, stikstofdeskundige, zaakbegeleider UAPB), Rob de Groot (agrarisch expert) en René Dilven met Ger van de Hombergh (taxateurs bij de belastingdienst). Op de website themadaglandelijkvastgoed.nl vindt u meer informatie over de sprekers.

Inschrijven

Het programma start op 12.00 uur met een lunch en wordt om 20.30 uur afgesloten met een borrel. Het congres wordt om 17.45 uur onderbroken voor een gezamenlijk diner. De toezichthouders kennen bij deelname aan de Themadag Landelijk Vastgoed studiepunten toe. NRVT kent 6 studiepunten toe, VastgoedCert 3 en NVR 4.

Mis dit jaarlijks congres dus niet en schrijf u tijdig in, want het aantal deelnemers plaatsen is beperkt. De deelnamekosten voor de Themadag Landelijk Vastgoed bedragen voor leden van NVM, NVR en Vastgoedpro 349 euro (exclusief btw). Niet-leden betalen 449 euro (exclusief btw).

 

Om u direct in te schrijven, klikt u HIER.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo