kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

NIEUW: studiereis Maastricht voor Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed

Gepubliceerd op
9/4/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Uniek studieprogramma in de bourgondische hoofdstad van Limburg

KPE Vastgoed organiseert ieder jaar een aantal studiereizen. Ook in 2024 staan verschillende Nederlandse en Europese steden op de planning. Speciaal voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed wordt van 19 tot en met 21 juni een studiereis naar Maastricht georganiseerd.

Tijdens zo’n studiereis vergaart u kennis, doet u praktijkervaring op, kunt u netwerken en verdient u in één keer de 20 verplichte PE-punten. Het studieprogramma legt de nadruk op praktische ervaringen persoonlijke beleving.

Ontdekken en bestuderen

Maastricht is de bourgondische provinciehoofdstad van Limburg en stamt al uit de Romeinse tijd. Het was de stad die in 1992 wereldnieuws werd dankzij het Verdrag van Maastricht dat de basis legde voor de Europese Unie en later de invoering van de euro. Maastricht kent een voor Nederland unieke mix van historische architectuur, culturele attracties, toerisme, stadsontwikkeling, ondernemerschap, de universiteit en internationale instituten, de internationale ligging en duurzame initiatieven. Het is de ideale plek om vastgoed in al zijn aspecten te ontdekken en te bestuderen.

Programma

Onder voorbehoud geven wij u nu al een aantal highlights uit het programma. Iedere dag is er een dagdeel gereserveerd voor het theoretische deel dat veel vastgoedkennis zal omvatten. Verder maken we kennis met de laatste (bedrijfsmatige) vastgoedontwikkelingen in Maastricht. We nemen u mee naar enkele van de meest innovatieve projecten en de invloed van de wetgeving en vergunningen. Ook brengen we een bezoek aan een natuurmonument. Deze historische ‘verborgen’ parel werd in 1926 opgericht en bevindt zich momenteel in samenwerking met de gemeente Maastricht in een transformatieplan. Ook staat een Maastrichtse stadswandeling op het programma. Een lokale vastgoed expert neemt u mee in de laatste ontwikkelingen rondom de Limburgse stad.

Limburgse gastvrijheid

Maastricht is ook de stad om het bourgondische leven te ontdekken en de Limburgse gastvrijheid te ervaren. De stad kent ongeveer 500 cafés, talrijke delicatessenwinkels en meer dan 150 restaurants. Met recht mag het zich de gastronomische hoofdstad van Nederland noemen. Tijdens het avondprogramma zult u hier volop van kunnen genieten. Tijdens de studiereis verblijft u in een premium hotel op een centrale ligging in de stad.

De prijs voor deze bijzondere studiereis is 1.895 euro (exclusief btw). Inbegrepen in deze prijs zijn het hotel, de theoretische lessen, de excursies en alle maaltijden. De reis naar Maastricht en eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Mocht u nog vragen hebben over deze studiereis of u direct willen inschrijven, neem dan contact op met Elnaz Stravers, onze projectleider congressen en evenementen: e.stravers@kpe.nl of 06 24 10 85 88.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo