kpe
Beeldmerk KPE
5 min leestijd

Nieuw studieprogramma voor gediplomeerde leden Vastgoedpro

Gepubliceerd op
5/5/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

KPE Vastgoed ontwikkelt studieverplichting certificering

Gediplomeerde leden van Vastgoedpro die niet geregistreerd zijn bij NRVT, VastgoedCert of SCVM kunnen vanaf dit jaar via KPE Vastgoed hun twaalf uur studieverplichting volgen. Vastgoedpro wil op deze manier deze leden ontzorgen.

Gemakkelijker maken

“Onze leden die gediplomeerd zijn en niet ingeschreven zijn in een makelaars- of taxateurs register hebben erg veel vrijheid bij het invullen van de studieverplichting van twaalf uur per jaar. Toch is er binnen deze groep een aantal leden die graag ontzorgt wil worden”, legt operationeel manager Vastgoedpro, Roelof Piest uit. “Gedurende het jaar zijn leden bezig met adviseren, makelen en taxeren en dan schiet de studie erbij in. Aan het eind van het jaar moet er dan nog in allerijl op zoek gegaan worden naar studiemogelijkheden. Om de leden hierbij te ontzorgen zijn we met onze strategische partner KPE Vastgoed om de tafel gaan zitten. Hoe kunnen we dit gemakkelijker maken voor onze leden was daarbij de doelstelling. Samen met KPE Vastgoed hebben we een programma samengesteld waarmee je efficiënt deze uren kunt invullen. Het is een samenhangend studiepakket met een interessante praktijkdag, een virtueel cursusblok en webinars die wij binnen Vastgoedpro gedurende het hele jaar aanbieden. Bijkomend voordeel is dat de leden niet meer aan ons hoeven te rapporteren wanneer een cursus is gevolgd. KPE Vastgoed zorgt namelijk voor een correcte terugkoppeling naar ons. We zijn blij met deze samenwerking. KPE staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Onlangs is nog in samenwerking met KPE de Themadag Landelijk Vastgoed georganiseerd en die was wederom een succes.”

Compleet programma

Het studiepakket omvat een praktijkdag die in het teken staat van energiebesparende installaties. Geen saaie les met plaatjes van zonnepanelen en warmtepompen maar daadwerkelijk samen de praktijk in. Deze praktijkdag wordt georganiseerd op verschillende locaties in Nederland. De virtuele cursus heeft als thema Biedsysteem/logboek, tuchtrecht & verduurzaming. De praktijkdag en de virtuele cursus samen omvatten negen uren studie. De resterende drie uren zijn te behalen via het volgen van drie webinars van één uur die Vastgoedpro gedurende het jaar aanbiedt. De webinars kunnen ook vervangen worden door een virtuele cursus van drie uren. Er kan een keuze gemaakt worden uit bijzondere overeenkomsten en bedingen, btw en vastgoed, het taxeren van bijzondere woonobjecten, verduurzamen en de financiële aspecten of de Wet goed verhuurderschap en wijzigingen huurrecht.

Wilt u meer informatie over het studiepakket van KPE Vastgoed in samenwerking met Vastgoedpro? Stuur dan een e-mail naar studieadvies@kpe.nl.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo