kpe
Beeldmerk KPE
Bouw & Infra
5 min leestijd

Negen genomineerden Veiligste Bouwer van Nederland

Gepubliceerd op
6/4/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Winnaar moet inspiratie voor collega-bedrijven zijn

Op 28 maart zijn de negen genomineerden voor de titel Veiligste Bouwer van Nederland bekend gemaakt. Kanshebbers op de award zijn: Ballast Nedam (Nieuwegein), BAM Wonen (Bunnik), Habenu-van de Kreeke (Nuth), Hegeman Bouw (Nijverdal / Amersfoort), Heijmans (Rosmalen), Kondor Wessels Amsterdam (Amsterdam), Koopmans Bouwgroep (Enschede), Martens en Van Oord (Oosterhout) en Visser & Smit Hanab (Papendrecht).

Veiligheidsklimaat

De Veiligste Bouwer van Nederland is een initiatief van Brain Based Safety in samenwerking met KPE Bouw & Infra. De prijs wordt uitreikt aan een bouw/infrabedrijf dat veel grip heeft op de veiligheid in zijn werkprocessen en heeft tot doel de veiligheid op de bouwplaats te bevorderen. Wat kunnen bedrijven van elkaar leren met betrekking tot de werkprocessen rondom veiligheid. Centraal staat daarbij het ‘veiligheidsklimaat’ binnen het bedrijf en niet het aantal incidenten dat in het verleden heeft plaatsgevonden. De winnaar moet daarbij een inspiratie zijn voor andere bouwbedrijven in Nederland.  

Bekendmaking

Begin juni zal de jury, onder leiding van veiligheidspsycholoog Juni Daalmans, maximaal drie bedrijven kiezen die op de shortlist terecht komen. Een van deze bedrijven zal dan in het najaar van 2023 feestelijk de award krijgen uitgereikt.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo