kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Masterclass: De duurzame toekomst van de vastgoedbelegger 

Gepubliceerd op
8/5/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Drie experts laten hun licht schijnen over duurzaamheid

Na de succesvolle masterclasses overbox 3 organiseert KPE Vastgoed op maandag 24 juni de masterclass ‘De duurzame toekomst van de vastgoedbelegger’. Tijdens deze masterclass krijgt u inzicht in de verplichtingen nu en in de nabije toekomst met betrekking tot het verduurzamen van uw vastgoed.

Kansen en bedreigingen

De masterclass is uitermate geschikt voor de adviserende vastgoedprofessionals, maar ook voor de vastgoedbeleggers zelf. Verduurzaming heeft een positief effect op de verkoopbaarheid van een pand. Wie nu overvastgoed beschikt, doet er goed aan om vast te stellen wanneer je in aanraking komt met verplichte verduurzaming en welke kosten hiermee gemoeid zijn. Ook wordt u in deze masterclass op de hoogte gebracht over hoe je kunt ageren tegen juridische aanspraken door huurders, overheid of andere partijen.

Drie experts zullen deze middag hun licht laten schijnen over welke gevolgen verduurzaming met zich meebrengt. Waar moet u op letten, maar vooral ook waar liggen kansen?

Drie experts

Harry Koster (Relatiemanager Groenbank ING) informeert u over de gevolgen van duurzaamheid op financieringsmogelijkheden. Bij de Groenbank focussen ze zich op de ‘Regeling Groenprojecten’. De regeling is in 1995 in het leven geroepen om duurzame projecten die voldoen aan de voorwaarden sneller rendabel te kunnen laten zijn, en die daarmee ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.
Bert Elkhuizen (Manager Business Development van INNAX Zuid BV) neemt u mee in de technische aspecten die helpen bij het verduurzamen van vastgoedprojecten.
Tot slot zal Marc van Sintmaartensdijk (Advocaat/Partner bij Adelmeijer Hoyng advocaten) u meenemen in het bouw- en vastgoedrecht.

Kennis vergaren én netwerken

De masterclass start om 13.30 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel die tot 17.30 uur duurt. Deelname aan deze kennissessie kost 179 euro.

Het aantal deelnemers aan deze masterclass is beperkt. Wacht daarom niet te lang en schrijf u direct in voor deze unieke kennissessie of stuur een mail naar masterclass@kpe.nl.

Masterclass De duurzame toekomst van de vastgoedbelegger

Organisatie: www.kpe.nl

Maandag 24 juni 2024

13.30 – 17.30uur

PITground Sittard

Poststraat 1- 6135 KR Sittard

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo