kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Jeroen Paes 20 jaar in dienst bij KPE

Gepubliceerd op
1/2/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

‘Het zijn allemaal puzzelstukjes die in elkaar moeten vallen’

Projectmanager Jeroen Paes behoort tot de ‘vaste harde kern’ van KPE Vastgoed. Op 1 februari vierde hij zijn 20-jarig jubileum. “Er is veel veranderd de laatste 20 jaar op educatiegebied, maar het persoonlijke contact met onze klanten is altijd hetzelfde gebleven”, vertelt de jubilaris. “Dat streef ik nog iedere dag met veel plezier na.”

Van de weg naar kantoor

Jeroen begon op 1 februari 2004 bij KPE. Dorpsgenoot Paul Simons, die inmiddels al meer dan 20 jaar voor het bedrijf werkt, tipte hem met een vacature. “Ik werd aangenomen en reisde voor die baan door heel Nederland voor KPE”, vertelt Jeroen. “Dat was prachtig om te doen, maar na drie jaar duizenden kilometers te hebben gereden, trok het kantoorwerk mij ook wel aan. Ik kon intern de switch maken naar administratief medewerker voor KPE. ”Toen vijf jaar later Jan Peters - die vorig jaar met pensioen is gegaan-, de nieuwe projectmanager congressen en evenementen werd, zag Jeroen de kans om een nieuwe stap te maken. “Jan was mijn grote voorbeeld. Hij coördineerde binnen ons bedrijf de permanente educatie en had zoveel parate kennis over vastgoed. Ik was dan ook trots dat ik hem mocht opvolgen. Niet veel later namen we Morel uit het Gelderse Elst over en werden we in één klap dubbel zo groot.”

Veranderingen

“De permanente educatie van toen is niet meer te vergelijken met die van nu”, vertelt Jeroen. “Destijds waren het twee klassikale dagen die binnen twee weken achter elkaar werden gegeven. Heel basaal, heel simpel en geen uitzonderingen. Dat is nu wel anders geworden. Naast de verplichte thema’s van de toezichthouder is er ook veel ruimte om onderwerpen die in de markt spelen in de planning op te nemen. Ook is het aanbod tegenwoordig online, offline en work. We organiseren zelfs studiereizen naar het buitenland, waarmee men aan de PE-verplichting kan voldoen.” Jaarlijks nemen tussen de 2.000 en 2.500 cursisten deel aan een opleiding, training of cursus van KPE Vastgoed. “Ik ken heel veel namen van cursisten”, zegt Jeroen. “Allemaal komen ze wel een keer bij mij voorbij. Mensen kennen mij van de correspondentie of de telefoongesprekken. Het is dan leuk als ik bij een opleiding, training of cursus ben en mensen zeggen ‘Oh, ben jij die Jeroen’.”

Puzzelstukjes

Het jaarlijks samenstellen van de persoonlijke studieadviezen, de planningen maken en contactpersoon zijn voor incompanytrainingen behoren tot de hoofdtaken van Jeroen. “Het is een complexe puzzel om alle systemen goed op elkaar in te regelen. De website, de inschrijfmodule, het studieadvies, de gegevensbestanden, de docenten en de locaties. Het zijn allemaal puzzelstukjes die in elkaar moeten vallen. Maar daardoor kunnen we de cursisten veel werk uit handen nemen. Ze hoeven zelf niet de zoektocht te doen hoe ze aan de PE-verplichting kunnen voldoen.” Op de vraag of het werk nooit gaat vervelen is Jeroen heel duidelijk: “Ik ga al 20 jaar met plezier naar mijn werk, ik mag me inmiddels senior noemen en ben een vraagbaak voor de jongere collega’s. Dat is erg fijn om te doen en geeft me veel energie. Dus voorlopig ben ik nog niet weg.”

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo