kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Heeft u uw koffer al gepakt?

Gepubliceerd op
13/2/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Heeft u uw koffer al gepakt?

Extra studiereis naar Valencia vanwege groot succes

Dit jaar organiseert KPE Vastgoed maar liefst vier meerdaagse studiereizen naar vier verschillende Europese steden: Gent, Groningen, Valencia en Winterberg. Deze reizen zijn bedoeld voor makelaars en taxateurs Wonen. Voor de taxateurs WOZ wordt er een speciale studiereis naar Arnhem georganiseerd.

Wacht niet te lang

Na de bekendmaking van de reis naar Valencia van 19 tot en met 22 september stond de reserveringslijn bij KPE roodgloeiend. In ‘no time’ was de reis volgeboekt. Daarom is er een tweede reis naar Valencia gepland van 3 tot en met 6 oktober. Ook de studiereizen naar Gent en Winterberg zijn zeer in trek. Vertrek naar Winterberg is al op 8 maart. Wacht dus niet te lang en reserveer snel uw deelname aan deze winterse studiereis.

Beleving centraal

Onze educatie experts zijn van mening dat studie leuk moet zijn en vooral geen verplichting. Kennis en kunde is immers de motor van uw bedrijf. Daarom hebben zij een studiereisprogramma ontwikkeld waarbij u kennis vergaart, praktijkervaring opdoet, veelvuldig sociaal contact heeft met uw collega’s, verblijft in een totaal andere omgeving dan de standaard leslocaties en u in één keer de 20 verplichte PE-punten verdient. Tijdens het gehele programma staat beleving centraal. Nog leuker kunnen we studeren niet maken. 

Heeft u interesse in een van onze studiereizen? Klik dan hier voor meer informatie en de mogelijkheid om direct uw plek te reserveren.

 

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo