kpe
Beeldmerk KPE
Groep
5 min leestijd

Ellen Daelmans treedt toe tot de raad van advies KPE Groep

Gepubliceerd op
8/9/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Ellen Daelmans neemt per 1 oktober zitting in de raad van advies van KPE Groep met hoofdkantoor in Maastricht. Daelmans (51) studeerde Technische Bedrijfskunde en is sinds 2005 directeur en mede-eigenaar van Daelmans Vastgoed in Maastricht. Het familiebedrijf met 30 medewerkers beheert een vastgoedportefeuille met circa 3.000 woningen in Nederland. Daarnaast heeft Daelmans Vastgoed ook nog samenwerkingsverbanden met partijen op het gebied van beleggen in Duits en Belgisch residentieel vastgoed en projectontwikkeling. Ron Koenen, directeur KPE, is erg blij met de toetreding van Ellen Daelmans tot de raad van advies. “Ellen neemt zoveel kennis en ervaring mee uit de vastgoedbranche en de projectontwikkeling. Als educatie experts zijn we continu bezig met de toekomst. Persoonlijke ontwikkeling van professionals staat namelijk nooit stil. Weten wat er speelt in de markt is daarbij ontzettend belangrijk. Ook de raad van advies speelt hier een belangrijke rol in en daarom ben ik erg blij met de expertise die Ellen inbrengt.”

Vanaf 1 oktober bestaat de raad van advies van de KPE Groep uit Theo Bastiaens (rector magnificus Open Universiteit), Ellen Daelmans (directeur en mede-eigenaar Daelmans Vastgoed), Remmert Honig (eigenaar HoHogroup), Cees Kleinman (emeritus-hoogleraar constructief ontwerpen) en Sef Vergoossen (voormalig trainer betaald voetbal).

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo