kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Dag van het Vastgoed op 30 november in Leusden

Gepubliceerd op
13/11/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

KPE Vastgoed presenteert de toekomst van de makelaar en taxateur

Op 30 november organiseert Vastgoedpro in het AFAS Theater Leusden weer het gerenommeerde symposium voor de vastgoedbranche. KPE Vastgoed ondersteunt dit symposium al sinds jaar en dag en is op 30 november ook weer van de partij. Deze keer met een presentatie over de toekomst van de makelaar en taxateur en maken drie gerenommeerde namen hun opwachting als keynote spreker.

Kunstmatige intelligentie

In de ochtend zal Jan-Kees Duvekot, directeur KPE Vastgoed, een inleiding verzorgen over de toekomt van de makelaar en taxateur. “Of we het nu willen of niet, kunstmatige intelligentie gaat de rol van de taxateur veranderen”, zegt Duvekot. “De vraag is hoe gaat kunstmatige intelligentie het vak veranderen en ben je bereid om hierop in te spelen. Als door kunstmatige intelligentie bepaalde taken verdwijnen voor de taxateur is het zaak om je diensten portefeuille te verbreden. Wat zijn de mogelijkheden om bijvoorbeeld bouwkundige inspecties uit te voeren of energielabels af te geven?"

Woningdossier

"Ook de rol van de makelaar kan wel eens behoorlijk veranderen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken denkt erover na om een huis dat in de verkoop gaat op voorhand te laten beschikken over een woningdossier met daarin een taxatierapport, een bouwkundig keuringsrapport en een energielabel. Wat betekenen deze plannen voor de makelaar? Zie je het als een uitkleding van de functie of een kans om het dienstenpakket uit te breiden?”

Presentaties

Na de inleiding van Jan-Kees Duvekot zal Arnold Michiels van BENGopleiding iets vertellen over het opstellen van energielabels en hoe je jezelf hiervoor kan kwalificeren. Raymond Bartholomeus zal als docent van het Hoger Technisch Instituut (HTI) praktijkervaringen delen over de opleiding Bouwkundig Keurder Woningen. Tijdens het middagprogramma zal KPE Vastgoed zich presenteren met een informatiestand. Hier kunt u onder meer in gesprek gaan met de educatie experts van KPE Vastgoed over de toekomst van de makelaar en de taxateur, de nascholing van de Assistent- en Kandidaat-Register Makelaar Taxateur die per 1 januari zal wijzigen en natuurlijk het complete opleidingsaanbod permanente educatie voor 2024 voor de makelaar en taxateur.

Keynotes

Thema van de Dag van het Vastgoed is dit jaar ‘De wereld van je klant’. Drie gerenommeerde namen zullen hierover hun opwachting maken als keynote spreker. De Belg Steven Van Belleghem is een wereldwijde expert op het gebied van klantbeleving. Hij gaf al meer dan 1.000 presentaties in 40 landen over dit thema. Daarnaast schreef hij er talloze boeken over. De wijze waarop Van Belleghem vertelt, is een lust voor het oor. Hanneke Vogels is een expert op het gebied van klantbeleving in combinatie met technologie. Vogels zal uitleggen hoe bedrijven technologie kunnen benutten om klantgerichtheid te bevorderen en te ondersteunen, en hoe digitale tools kunnen helpen om klantinteracties te personaliseren en te verbeteren. Politiek verslaggever Frits Wester doet uit de doeken waarom de makelaar de klant centraal moet zetten. Hoe doen ze dat in politiek Den Haag? En waarom doen ze dat daar op die manier? Wester vertelt wat de impact is van politieke beslissingen op het werkveld van de vastgoedprofessional en wat voor impact dit heeft op consumenten.

Inschrijven voor de Dag van het Vastgoed en de presentatie ‘De toekomst van je vak’ kan via www.dagvanhetvastgoed.nl

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo