kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Buitenstate makelaars treffen elkaar op Landgoed Vollenhoven

Gepubliceerd op
3/1/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

Buitenstate makelaars treffen elkaar op Landgoed Vollenhoven

KPE Vastgoed ontwikkelt en faciliteert studiedag op maat

Buitenstate makelaars is een samenwerkingsverband van 21 makelaars in Nederland, gespecialiseerd in het landelijk gebied. Samen hebben ze 51 vestigingen. Op 3 november kwamen ze in Stal den Eijck op Landgoed Vollenhoven in De Bilt bij elkaar voor een studie- en relatiedag. KPE Vastgoed mocht de dag zowel inhoudelijk als organisatorisch faciliteren.

Actuele thema’s

Formulemanager van Buitenstate makelaars, Loes Faber, kijkt zeer tevreden terug op de dag. “In het verleden organiseerden we twee keer per jaar een middag voor alle makelaars. Dan nodigden we een spreker uit en presenteerden we de plannen voor het komende half jaar.  De laatste tijd kregen we echter steeds vaker de vraag om inhoudelijk wat dieper in te gaan op actuele thema’s die spelen in onze branche. Zeg maar een soort opleidingsdag die toegespitst is op ons specialisme, het landelijk wonen in het buitengebied.”

Waardevolle dag

Op basis van deze wensen ontwikkelde KPE Vastgoed een studie- en relatiedag op Landgoed Vollenhoven, op een mooie locatie in het buitengebied. “De opkomst was goed”, vertelt Loes Faber. “Het was ook fijn dat KPE een interessant programma had ontwikkeld waarmee je zes PE-punten kon verdienen. Daarmee combineer je het nuttige met het aangename.” In het ochtendgedeelte werden de deelnemers bijgeschoold door jurist en bijzonder hoogleraar agrarisch recht, Jeroen Rheinfeld. Volgens Loes Faber was iedereen daar zeer over te spreken. “Maar dat gold ook voor het middagprogramma waar marketing- en communicatiespecialist Anton Brouwer ons meenam in zijn visie op samenwerking binnen de samenwerkingsformule van Buitenstate makelaars. Het mooie was dat de makelaars, die al zeer innovatief bezig zijn, hun ervaringen met elkaar deelden. Hierdoor word je als groep alleen maar beter en sterker. De afsluiting bestond uit een gezamenlijk diner waar op een informele manier ook kennis en kunde met elkaar gedeeld werd. Terugkijkend was het een mooie en zeer waardevolle dag die volgend jaar zeker een vervolg krijgt. Iedereen binnen Buitenstate makelaars mag 2 november 2023 alvast noteren in zijn of haar agenda.”

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo