kpe
Beeldmerk KPE
Bouw & Infra
5 min leestijd

BESIX Nederland en KPE Bouw & Infra ontwikkelen samen maatwerk trainingen

Gepubliceerd op
20/2/2023
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

BESIX Nederland en KPE Bouw & Infra ontwikkelen samen maatwerktrainingen

Incompany trainingen op gebied van soft skills

BESIX Nederland maakt deel uit van de BESIX Group met hoofdzetel in Brussel. In totaal zijn 17.000 medewerkers actief in 20 landen zowel binnen als buiten Europa. BESIX Nederland heeft 170 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor in Dordrecht. Deze medewerkers volgen al jaren soft skills trainingen die ontwikkeld worden in samenwerking met KPE Bouw & Infra.  


Soft skills

“Daar is bewust voor gekozen”, legt Kitty Schuurbiers, People Manager BESIX Nederland, uit. “Vakinhoudelijke opleidingen worden veelal vanuit Brussel geïnitieerd. Maar als het gaat om de soft skills heeft dat ook met de cultuur van de verschillende landen te maken. Dat moet je niet centraal vanuit de groep verzorgen. Daarom zijn we voor Nederland met KPE in zee gegaan. Zij kennen de branche van haver tot gort en weten ook welke mensen er actief zijn. Verder is het erg fijn dat het maatwerktrainingen zijn. Wij kijken naar onze behoeften en gaan vervolgens met KPE aan tafel om te kijken hoe we een zo goed mogelijk incompany-programma kunnen samenstellen.”

Sparren
“Verder sturen we ook ieder jaar bij”, vertelt Kitty Schuurbiers. “Hierdoor blijft het programma voor onze medewerkers interessant en draai je niet ieder jaar hetzelfde ‘riedeltje’ af. Het is fijn wanneer je met een educatie expert als KPE kunt sparren en de trainingsinhoud kunt aanpassen.” Tot de trainingen die BESIX Nederland gevolgd heeft bij KPE behoren: communicatie skills, timemanagement, ‘Become a top influencer’, coaching & leading en krachtige interactie.  


Complexe projecten

“We hebben het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers hoog in het vaandel staan”, zegt Kitty Schuurbiers. “BESIX Nederland voert complexe projecten uit. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe hoofdkantoor ‘Mediavaert’ van DPG Media in Amsterdam-Duivendrecht. Dat wordt het grootste houthybride kantoor van Europa. Of het iconische woongebouw Sluishuis in Amsterdam IJburg en de woontoren Terraced Tower in Rotterdam. Onze medewerkers zijn al intrinsiek gemotiveerd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Daarin ondersteunen wij graag. Een goed intern opleidingsprogramma helpt bovendien bij de binding van je medewerkers terwijl het tegelijk de organisatie sterker maakt.”

Foto Sluishuis: Ossip van Duivenbode 

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo