Ons team

Jan-Kees is sinds september 2021 werkzaam bij KPE als directeur vastgoed. Hij heeft bijna 20 jaar bestuurservaring in de vastgoedbranche opgedaan en was 18 jaar lang bestuursvoorzitter van de beroepsvereniging Vastgoedpro. Binnen KPE zal zijn focus liggen op het uitbreiden en versterken van onze duurzame positie en het verstevigen van de persoonlijke contacten met alle relaties. Tevens blijft hij actief als vakdocent. Naast zijn werkzaamheden bij KPE runt Jan-Kees ook een succesvol makelaars- en taxatiekantoor.

Jeroen is sinds 2004 werkzaam bij KPE Groep. Na verschillende functies binnen KPE Groep is hij nu projectleider bij KPE. Jeroen is verantwoordelijk voor de jaarlijkse studieadviezen en invulling van de persoonlijke ontwikkelplannen van de makelaars-taxateurs en medewerkers bij woningbouwcorporaties. Wilt u een advies op maat of heeft u een andere vraag, dan staat hij altijd graag voor u klaar.

Krista Wijnvoord is sinds februari 2019 werkzaam bij KPE Groep als medewerkster binnendienst. Eerder heeft zij 12 jaar werkervaring opgedaan als front office medewerkster. Krista is betrokken en geïnteresseerd en wil altijd weten wat er bij de klanten speelt om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Haar hoofdtaak is telefonie en het beheren van nieuwe inschrijvingen.

Mischa Zenden is sinds juli 2017 werkzaam als medewerkster binnendienst. Na het afronden van haar studie als secretaresse bij ROC Leeuwenborgh is zij 3 ½ jaar werkzaam geweest als officemanager/secretaresse. Haar hoofdtaak is voornamelijk telefonie en zij beheert de inschrijvingen van de cursisten.

Robert Ploum is per 1 november werkzaam bij KPE in Maastricht. Hij heeft vele jaren ervaring opgedaan in de sales en als front office-medewerker. Robert vond het tijd voor een nieuwe uitdaging en hij heeft deze uitdaging gevonden bij KPE. Zijn werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het beheren van nieuwe inschrijvingen van de cursisten en het beheren van de telefoon.

Na 14 jaar als bankier en leidinggevende bij ING gewerkt te hebben en 2 jaar als financieel consultant, is Romain sinds 2020 bij KPE Groep als Teammanager eindverantwoordelijk voor de commerciële binnendienst. Hij is tevens verantwoordelijk voor externe samenwerkingsverbanden en de incompany programma’s binnen KPE Vastgoed. In zijn vrije tijd is hij maatschappelijk betrokken bij diverse lokale initiatieven.

Barbara Nieboer is sinds 1 september 2002 als Controller werkzaam bij KPE Groep. Na het afronden van haar universitaire studie bedrijfseconomie is zij 6 jaar werkzaam geweest als Kredietadviseur zaken bij de ABN AMRO Bank nv. Vervolgens na 6,5 jaar in Italië en Singapore gewoond te hebben, is zij aangeland bij KPE Groep. Inmiddels niet meer alleen werkzaam als Controller voor KPE Groep, maar voor alle bedrijven die onderdeel uitmaken van de KPE Groep.

Marie-Christine Pieters is sinds 1 september 2012 werkzaam bij KPE Groep. Na 23 jaar gewerkt te hebben bij een groot makelaarskantoor heeft zij een grote affiniteit met alles wat met vastgoed te maken heeft. Bij KPE Groep is ze actief bij de financiële administratie.

Christianne Bal is sinds juni 2020 werkzaam bij KPE Groep als Onderwijskundige. Na haar studie Learning & Development afgerond te hebben, is zij bij KPE nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en het continue verbeteren van de didactische kwaliteit van de opleidingen, trainingen en coaching die KPE aanbiedt. Door de onderwijskundige onderligging bij elke stap in het proces te waarborgen, is ze in staat om voor elke klant op maat gemaakte trajecten te ontwikkelen.

Femke werkt sinds februari 2021 bij KPE en is werkzaam als Learning & Development Trainee. Ze houdt zich bezig met KPE’s onderwijskundige aanpak, waarbij ze de kwaliteit waarborgt en nieuwe leertrends inzet om ervoor te zorgen dat deelnemers een optimaal leerrendement bereiken. Daarnaast is Femke projectleider van verschillende projecten binnen KPE Groep.

Sinds 2006 is Annalies werkzaam als management assistente bij KPE. Naast haar werkzaamheden voor de managementteams van KPE Bouw en KPE Morel is zij tevens betrokken bij de organisatie van evenementen door KPE. Voor afspraken met Ron Koenen en Joël Scherrenberg kunt u contact opnemen met Annalies.

Vanaf mei 2021 is Monique Bulsing werkzaam als projectleider marketing & communicatie bij de KPE Groep. Hiervoor heeft zij ruim 10 jaar marketing ervaring opgedaan en heeft zij zowel nationaal als internationaal gewerkt. Met deze ervaring en kennis op zak is zij in staat om de huidige marketing en communicatie binnen de KPE Groep door te ontwikkelen en te optimaliseren.