Ons team

Joël Scherrenberg komt uit de vastgoedsector en is actief met zowel de theorie als in de praktijk. Binnen KPE Morel is hij verantwoordelijk voor de vastgoedopleidingen om deze aan te laten blijven sluiten op de ontwikkelingen in de praktijk. Daarnaast is hij actief als taxateur van voornamelijk publiek vastgoed door heel Nederland. Via verschillende nevenfuncties draagt hij een steentje bij aan de ontwikkelingen binnen de vastgoedsector.  

KPE Morel is inmiddels de derde opleider waar Jan Peters zich bezig houdt met de logistiek, planning en organisatie van cursussen, trainingen en opleidingen. Bij KPE Morel doet hij dit inmiddels ruim 10 jaar. Met zijn ervaring weet hij als geen ander wat klanten verwachten van een opleider: goede inhoudelijke lesprogramma’s en een optimale dienstverlening en service. En daar staat Jan voor. Met bijvoorbeeld het studieadvies-op-maat weet u als makelaar-taxateur elk jaar weer aan welke studieverplichtingen u moet voldoen en hoe KPE Morel u daarbij kan helpen. En u volgt uw cursussen op veel plekken in Nederland met door ons didactisch geschoolde docenten met een ruime praktijkkennis.

Sinds de zomer van 2016 is Guus bij KPE in dienst als Onderwijskundige. Hij houdt zich bezig met het vasthouden en verder verbeteren van de onderwijskundige kwaliteit van de opleidingen en cursussen die KPE voor u verzorgt. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het didactisch ontwerpen en ontwikkelen van opleidingen en cursussen en (het adviseren over) de onderwijskundige onderbouwing van trajecten die wij verzorgen.

Guus is teamgericht en werkt graag samen op een open, positief-kritische en doordachte manier aan kwaliteitsverbetering van leren en ontwikkelen binnen organisaties.

Jeroen is sinds 2004 werkzaam bij KPE Groep. Na verschillende functies binnen KPE Groep is hij nu projectleider bij KPEMOREL. Jeroen is verantwoordelijk voor de jaarlijkse studieadviezen en invulling van de persoonlijke ontwikkelplannen van de makelaars-taxateurs en medewerkers bij woningbouwcorporaties. Wilt u een advies op maat of heeft u een andere vraag, dan staat hij altijd graag voor u klaar.

Als projectmedewerker voor KPE kan ik mijn talenten optimaal inzetten. Organiseren van complexe projecten vind ik uitdagend. Mijn creativiteit komt vooral tot uiting bij projecten met een strakke planning waarbij het klantcontact centraal staat.

Sinds 2006 is Annalies werkzaam als management assistente bij KPE. Naast haar werkzaamheden voor de managementteams van KPE Bouw en KPE Morel is zij tevens betrokken bij de organisatie van evenementen door KPE. Voor afspraken met Ron Koenen en Joël Scherrenberg kunt u contact opnemen met Annalies.

Barbara Nieboer is sinds 1 september 2002 als Controller werkzaam bij KPE Groep. Na het afronden van haar universitaire studie bedrijfseconomie is zij 6 jaar werkzaam geweest als Kredietadviseur zaken bij de ABN AMRO Bank nv. Vervolgens na 6,5 jaar in Italië en Singapore gewoond te hebben aangeland bij KPE Groep. Inmiddels niet meer alleen werkzaam als Controller voor KPE Groep, maar voor alle bedrijven die onderdeel uitmaken van de KPE Groep.

Marie-Christine Pieters is sinds 1 september 2012 werkzaam bij KPE Groep. Na 23 jaar gewerkt te hebben bij een groot makelaarskantoor heeft zij een grote affiniteit met alles wat met vastgoed te maken heeft. Bij KPE Groep is ze actief bij de financiële administratie.

Mischa Zenden is sinds juli 2017 werkzaam als medewerkster binnendienst. Na het afronden van haar studie als secretaresse bij ROC Leeuwenborgh is zij 3 ½ werkzaam geweest als officemanager/secretaresse. Haar hoofdtaak is voornamelijk telefonie en beheert de inschrijvingen van de cursisten.

Sinds september 2018 is Marieke werkzaam bij KPE. Bij Marieke kan je terecht voor onderwijskundige advisering, ontwikkeling en didactische onderbouwing van opleidingen en cursussen die KPE verzorgt.

Marieke werkt graag samen met u aan een passende opleidingstraject voor uw organisatie.