Ons team

Jan-Kees is sinds september 2021 werkzaam bij KPE als directeur vastgoed. Hij heeft bijna 20 jaar bestuurservaring in de vastgoedbranche opgedaan en was 18 jaar lang bestuursvoorzitter van de beroepsvereniging Vastgoedpro. Binnen KPE zal zijn focus liggen op het uitbreiden en versterken van onze duurzame positie en het verstevigen van de persoonlijke contacten met alle relaties. Tevens blijft hij actief als vakdocent. Naast zijn werkzaamheden bij KPE runt Jan-Kees ook een succesvol makelaars- en taxatiekantoor.

Jeroen is sinds 2004 werkzaam bij KPE Groep. Na verschillende functies binnen KPE Groep is hij nu projectleider bij KPE. Jeroen is verantwoordelijk voor de jaarlijkse studieadviezen en invulling van de persoonlijke ontwikkelplannen van de makelaars-taxateurs en medewerkers bij woningbouwcorporaties. Wilt u een advies op maat of heeft u een andere vraag, dan staat hij altijd graag voor u klaar.

Krista Wijnvoord is sinds februari 2019 werkzaam bij KPE Groep als medewerkster binnendienst. Eerder heeft zij 12 jaar werkervaring opgedaan als front office medewerkster. Krista is betrokken en geïnteresseerd en wil altijd weten wat er bij de klanten speelt om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Haar hoofdtaak is telefonie en het beheren van nieuwe inschrijvingen.

Mischa Zenden is sinds juli 2017 werkzaam als medewerkster binnendienst. Na het afronden van haar studie als secretaresse bij ROC Leeuwenborgh is zij 3 ½ jaar werkzaam geweest als officemanager/secretaresse. Haar hoofdtaak is voornamelijk telefonie en zij beheert de inschrijvingen van de cursisten.

Robert is sinds 2021 werkzaam bij KPE. Eerder heeft hij jaren werkervaring opgedaan in de sales als accountmanager. Hij is enerzijds actief op onze vastgoedafdeling om makelaars-taxateurs te voorzien van een persoonlijk studieadvies en deze in te schrijven. Anderzijds is hij Junior Projectleider Bouw. In deze functie ondersteund hij de Senior Projectmanager met diverse projecten.

Feline is sinds oktober 2021 werkzaam als marketingmanager bij KPE Groep. Ze studeert tevens International Business en Rechtsgeleerdheid aan Maastricht University. Samen met Maurice en Christophe zorgt zij dat de huidige marketing en communicatie activiteiten in goede banen verloopt.

Barbara Nieboer is sinds 1 september 2002 als Controller werkzaam bij KPE Groep. Na het afronden van haar universitaire studie bedrijfseconomie is zij 6 jaar werkzaam geweest als Kredietadviseur zaken bij de ABN AMRO Bank nv. Vervolgens na 6,5 jaar in Italië en Singapore gewoond te hebben, is zij aangeland bij KPE Groep. Inmiddels niet meer alleen werkzaam als Controller voor KPE Groep, maar voor alle bedrijven die onderdeel uitmaken van de KPE Groep.

Marie-Christine Pieters is sinds 1 september 2012 werkzaam bij KPE Groep. Na 23 jaar gewerkt te hebben bij een groot makelaarskantoor heeft zij een grote affiniteit met alles wat met vastgoed te maken heeft. Bij KPE Groep is ze actief bij de financiële administratie.

Maurice werkt als freelance redacteur voor KPE Groep. Daarnaast wordt hij ingeschakeld voor communicatieadvies en ondersteunt hij bij de productie en presentatie van (bedrijfs)video’s. Maurice werkte in het verleden als persvoorlichter bij Waterleiding Maatschappij Limburg (WML), manager communicatie bij MECC Maastricht, programmamaker/presentator bij TV Limburg, hoofdredacteur bij WijLimburg en chef economie bij De Limburger. Sinds maart 2022 is hij eigenaar van communicatieadviesbureau OSCAR 13.

Femke werkt sinds februari 2021 bij KPE en is werkzaam als Learning & Development Trainee. Ze houdt zich bezig met KPE’s onderwijskundige aanpak, waarbij ze de kwaliteit waarborgt en nieuwe leertrends inzet om ervoor te zorgen dat deelnemers een optimaal leerrendement bereiken. Daarnaast is Femke projectleider van verschillende projecten binnen KPE Groep.

Sinds 2006 is Annalies werkzaam als management assistente bij KPE. Naast haar werkzaamheden voor de managementteams van KPE Bouw en KPE Morel is zij tevens betrokken bij de organisatie van evenementen door KPE. Voor afspraken met Ron Koenen en Joël Scherrenberg kunt u contact opnemen met Annalies.

Christophe is sinds 2017 werkzaam bij KPE Groep als freelance grafisch vormgever. Hij ondersteunt o.a. de marketing afdeling op het gebied van visuele communicatie. Tevens is Christophe verantwoordelijk voor de algemene look en feel van KPE Groep.

In maart 2020 is Sjanelle als backoffice medewerker begonnen bij KPE als bijbaan naast haar studie Fiscale Economie. Inmiddels is Sjanelle doorgegroeid tot junior projectleider vastgoed, waarbij zij (mede) verantwoordelijk is voor de studieadviezen en permanente educatie voor makelaars en taxateurs.

Karmen is vanaf augustus 2022 werkzaam als Learning & Development Trainee. Na het afronden van haar master Learning and Development is zij nu helemaal klaar om aan de slag te gaan. Zij zal zich vooral bezig gaan houden met de onderwijskundige aanpak van de diverse opleidingen, trainingen en coaching die KPE aanbiedt. Hierbij zal zij continu de kwaliteit waarborgen en op zoek gaan naar de nieuwste leertrends om zo het hoogste leerrendement te kunnen behalen bij onze deelnemers. Verder zal Karmen aan de slag gaan als projectleider voor diverse projecten binnen KPE groep.