Vastgoedbeslissers 2018

Dit event is in georganiseerd door Vastgoedjournaal.

Hotel Okura in Amsterdam opent dit jaar weer haar deuren voor Vastgoedbeslissers 2018. Deze dag staat in het teken van de vastgoedtop. CEO's van toonaangevende marktpartijen komen deze dag samen om de kansen en verbeteringen in de sector centraal te zetten.

Waar liggen de kansen en bedreigingen? Welke producten zijn populair? Welke wetgeving stimuleert of belemmert het zaken doen? Hoe om te gaan met de veranderende markt? Is het weer tijd voor nieuwbouw van kantoren en zo ja waar?
 
De branche kijkt ook naar zichzelf: wat kunnen we zelf beter doen? Diverse vastgoedbeslissers doen aanbevelingen aan de sector.

Op deze dag zal ook de uitreiking plaatsvinden van de Vastgoedjournaal Publieksprijs voor de meest invloedrijke vastgoedman/vrouw van het jaar. 

12:00 Ontvangst met luxe netwerklunch in Hotel Okura

13:00 Welkomstwoord dagvoorzitter Frank van der Sluys, Head of Research Cushman & Wakefield

Thema Woningmarkt

13:15 Thijs Konijnendijk, Head of Research Capital Value

 • Visie op de woningbeleggingsmarkt.

13:30 Aanbevelingen woningmarkt: Waar liggen de knelpunten in de woningmarkt. Wat voor aanbevelingen heeft de markt en welke vraag stelt Annemarie van Doorn, Directeur DGBC en Bianca Seekles, CEO ERA Contour aan Bas Gregoor, Directeur Cityside Apartments.
 
Annemarie van Doorn, Directeur DGBC
Bianca Seekles, 
CEO ERA Contour

13:45 Interview: Bas Gregoor, Directeur Cityside Apartments.
Frank van der Sluys gaat in gesprek met Bas Gregoor, Directeur Cityside Apartments. Hij ontwikkelde voor eigen rekening en risico maar liefst 1.500 appartementen in leegstaande gebouwen. Recent kocht hij drie kantoren aan in Alphen aan den Rijn van in totaal 34.000 m2. Wat zijn zijn verdere plannen en hoe ziet hij de markt zich verder ontwikkelen?

Thema Retail

14:15 Gijs Bessem, Managing Partner KroesePaternotte 

 • Visie op de ontwikkelingen in de retailmarkt.

14:30 Aanbevelingen retail: Wat kan er beter in de retailsector en welke vraag stellen zij aan Teun Koek, Director Mall of the Netherlands Unibail-Rodamco-Westfield?

Taco de Groot, ceo Vastned
Jaco Meuwissen, 
ceo 3W real estate

14:45 Interview: Teun Koek Director Mall of the Netherlands Unibail-Rodamco-Westfield
Frank van der Sluys gaat in gesprek met Teun Koek, Director Mall of the Netherlands van Unibail-Rodamco-Westfield. Wat moet dit grootste winkelcentrum van Nederland gaan bieden? In 2020 zullen de deuren opengaan, maar hoe verloopt de grootscheepse verbouwing tot nu toe? En wat zijn de reacties uit de markt?

15:15 Pauze

Thema Kantorenmarkt

15:45 Frank Verwoerd, Head of Research Colliers International Netherlands

 • Visie op de ontwikkelingen in de kantorenmarkt.

16:00 Aanbevelingen kantorenmarkt: Wat kan er beter in de kantorenmarkt en welke vragen stellen zij aan George van Hooijdonk, Director Dutch Real Estate MN en Onno Scheij, Head of Benelux Cording Real Estate Group B.V. ?
 
 Bas van Veggel, partner Timeless Investments
 Bernd Stahli, CEO NSI 

16:15 Duo-interview: George van Hooijdonk, Director Dutch Real Estate MN en Onno Scheij, Head of Benelux Cording Real Estate Group B.V.
Frank van der Sluys in gesprek met George van Hooijdonk, Director Dutch Real Estate MN. Wat zijn hun plannen? Hoe springen zij in op de ontwikkelingen in de markt? Welke overeenkomsten en welke verschillen hebben zij?

Uitreiking top 3 Vastgoedbeslissers 2018

16:45 De lezers van Vastgoedjournaal hebben als eerste op de top 100 Vastgoedbeslissers gestemd. Daaruit is een top 3 gekomen. De aanwezigen van deze dag kunnen stemmen op de top 3 waaruit vervolgens de officiële winnaar van de Vastgoedbeslissers 2018 zal komen. Ook zal de winnaar van vorig jaar, Ronny Rosenbaum van de RJB Group, een toespraak houden.

17:15 Netwerkborrel

 • Cursuskosten
 • € 438,89 excl. btw
  Vaste klantenprijs:
  € 395,00 excl. btw Indien u zich inschrijft voor 3 of meer cursussen, ontvangt u 10% korting.
 • Studiebelasting
 • 5 uur
 • Aantal deelnemers
 • 0 - 100
 • Doelgroep
 • Makelaar/ taxateur
Schrijf in Planning

Heeft u een vraag?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Mischa
Jeroen