Cursusaanbod 2 kamers exclusief Wonen (VastgoedCert en/of NRVT)

NRVT kamer BV en/of LV

Voor de kamers BV en LV zijn voor 2020 geen verplichte onderwerpen vastgesteld. U dient wel te voldoen aan de basiseisen. De 6 verplichte studiepunten moeten worden gevuld met een programma dat expliciet voor deze kamers is goedgekeurd. Dit betekent dat u ruime keuzevrijheid heeft en zelf kunt kiezen wat voor cursusdagen u wenst te volgen!

NRVT kamer WOZ

Traditiegetrouw staat de verplichte dag voor de WOZ taxateurs in het teken van de actualiteiten en de jurisprudentie. De laatste ontwikkelingen relevant voor de waardering passeren deze dag de revue. Daarnaast besteden we aandacht aan de vernieuwde gedrags- en beroepsregels van het NRVT aan de hand van de door het NRVT geformuleerde dilemma’s.

VastgoedCert

Indien u bij VastgoedCert een registratie heeft, bieden wij een cursusdag aan die voor de kamers BV en LV is goedgekeurd. Dat is de cursus Actualiteitendag VastgoedCert 2020. Mocht u een registratie hebben bij zowel VastgoedCert als NRVT, dan levert de verplichte dag voor VastgoedCert tevens facultatieve punten op voor NRVT.

VastgoedCert nieuwe regeling

Zodra uw certificaat van VastgoedCert vervalt, komt u automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden u dan aan om een abonnement af te sluiten op het ‘5-jarenplan VastgoedCert’ van KPE Vastgoed. De eerste 665 certificaten zijn per 31 december 2019 verlopen. De overige 5000 certificaten verlopen de komende 4 jaar. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor uw persoonlijke registratie en de vervaldata.