Cursusaanbod makelaar & taxateur Wonen (VastgoedCert en NRVT)

Voor NRVT kamer Wonen geldt dit jaar een uitgebreid opleidingsprogramma met een omvang van 30 verplichte studiepunten. Dit programma staat geheel in het teken van het nieuwe model taxatierapport, welke vanaf 2021 in gebruik wordt genomen.

KPE heeft een opleidingsprogramma opgesteld waarbij u slechts drie interactieve, praktijkgerichte cursusdagen volgt. Daarnaast rondt u enkele praktijkgerichte opdrachten af. Meer informatie over dit programma leest u op ons opleidingsportaal.

Extra: certificaat ‘Bouwkundig Keurder Wonen A’ van het Hoger Technisch Instituut

Ons programma voor NRVT Wonen wordt mede ontwikkeld door het Hoger Technisch Instituut (HTI). Dit betekent dat u na afloop van het programma ook het certificaat van het HTI ontvangt én u geregistreerd wordt als ‘Bouwkundig keurder wonen A’ voor een periode van 3 jaar. Dit register is een voorloper op de registratie als bouwkundig keurder wonen.

VastgoedCert kamer Wonen

Indien u bij VastgoedCert de registratie heeft voor één kamer, dient u net als voorgaande jaren 12 studiepunten te behalen door het volgen van één verplichte cursusdag en één facultatieve dag. KPE Vastgoed biedt dit jaar voor alle VastgoedCert makelaars een verplichte dag aan + één facultatieve dag.

VastgoedCert nieuwe regeling

Zodra uw certificaat van VastgoedCert vervalt, komt u automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden u dan aan om een abonnement af te sluiten op het ‘5-jarenplan VastgoedCert’ van KPE Vastgoed. De eerste 665 certificaten zijn per 31 december 2019 verlopen. De overige 5000 certificaten verlopen de komende 4 jaar. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor uw persoonlijke registratie en de vervaldata.

Selectie van facultatieve cursusdagen die voor de kamer Wonen zijn goedgekeurd:
Totaalpakketten die voor u interessant zijn:
Heeft u (studie)advies nodig?