Cursusaanbod makelaar Wonen (VastgoedCert)

Heeft u bij VastgoedCert de registratie voor één kamer? Dan dient u dit jaar 12 punten te behalen door het volgen van één verplichte cursusdag en één facultatieve dag. KPE Vastgoed biedt dit jaar voor alle VastgoedCert makelaars een (verplichte) praktijkgerichte dag aan welke is goedgekeurd voor de kamer Wonen. Daarnaast biedt KPE Vastgoed ook een aantal facultatieve dagen aan.

Tijdens de verplichte dag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inmeten gebruiksoppervlakte (meetinstructie NEN 2580) inclusief juridische implicaties.
  • Gebruik (elektronische) databases (w.o. kadaster).
  • Bodem- en funderingsproblematiek (met regionale invulling).
  • Toepassing Wwft in de dagelijkse praktijk.
  • Toepassing en gebruik Broker's Opinion of Value (BOV) / Waardeadvies.

Na het volgen van deze dag voldoet u aan de verplichte dag van VastgoedCert voor de kamer Wonen. Vervolgens dient u per kamer nog een keuzeonderwerp (facultatieve dag) te volgen.

Meerdere kamers?

Mocht u meerdere kamers hebben bij VastgoedCert, dan raden wij u aan om op te letten op uw keuze voor de facultatieve dag. Wanneer een cursusdag is goedgekeurd voor meerdere kamers, zal deze automatisch voor alle betreffende kamers het vermelde aantal punten opleveren.


VastgoedCert nieuwe regeling

Zodra uw certificaat van VastgoedCert vervalt, komt u automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden u dan aan om een abonnement af te sluiten op het ‘5-jarenplan VastgoedCert’ van KPE Vastgoed. De eerste 665 certificaten zijn per 31 december 2019 verlopen. De overige 5000 certificaten verlopen de komende 4 jaar. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor uw persoonlijke registratie en de vervaldata.

Enkele facultatieve cursusdagen die voor de registratie Wonen zijn goedgekeurd:
Totaalpakketten die voor u interessant zijn:
Heeft u (studie)advies nodig?