Cursusaanbod 3 kamers inclusief Wonen (VastgoedCert en/of NRVT)

NRVT kamer Wonen

Voor NRVT kamer Wonen geldt dit jaar een uitgebreid opleidingsprogramma met een omvang van 30 verplichte studiepunten. Dit programma staat geheel in het teken van het nieuwe model taxatierapport, welke vanaf 2021 in gebruik wordt genomen.

KPE heeft een opleidingsprogramma opgesteld waarbij u slechts drie interactieve, praktijkgerichte cursusdagen volgt. Daarnaast rondt u enkele praktijkgerichte opdrachten af. Meer informatie over dit programma leest u op ons opleidingsportaal.

Extra: certificaat ‘Bouwkundig Keurder Wonen A’ van het Hoger Technisch Instituut

Ons programma voor NRVT Wonen wordt mede ontwikkeld door het Hoger Technisch Instituut (HTI). Dit betekent dat u na afloop van het programma ook het certificaat van het HTI ontvangt én u geregistreerd wordt als ‘Bouwkundig keurder wonen A’ voor een periode van 3 jaar. Dit register is een voorloper op de registratie als bouwkundig keurder wonen.

NRVT 2de kamer

Daarnaast dient u nog een actualiteitendag dan wel facultatieve dag voor de andere kamer waarin u staat ingeschreven (BV, LAV of WOZ) bij het NRVT te volgen. Een selectie van ons aanbod facultatieve cursusdagen vindt u op deze pagina.

VastgoedCert

Voor VastgoedCert dient men net zoals vorig jaar één verplichte cursusdag te volgen. De facultatieve dag voor Wonen mag ingevuld worden met het opleidingsprogramma voor NRVT. Mocht u nog voor een andere kamer staan ingeschreven dan dient de cursus die u volgt voor NRVT 2de kamer ook te zijn goedgekeurd voor VastgoedCert.

VastgoedCert nieuwe regeling

Zodra uw certificaat van VastgoedCert vervalt, komt u automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden u dan aan om een abonnement af te sluiten op het ‘5-jarenplan VastgoedCert’ van KPE Vastgoed. De eerste 665 certificaten zijn per 31 december 2019 verlopen. De overige 5000 certificaten verlopen de komende 4 jaar. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor uw persoonlijke registratie en de vervaldata.