Cursusaanbod 3 kamers inclusief Wonen (VastgoedCert en/of NRVT)

Voor NRVT kamer Wonen geldt dit jaar een uitgebreid opleidingsprogramma met een omvang van 30 verplichte studiepunten. Dit programma staat geheel in het teken van het nieuwe model taxatierapport, welke vanaf 2021 in gebruik wordt genomen.

KPE heeft een opleidingsprogramma opgesteld waarbij u slechts drie interactieve, praktijkgerichte cursusdagen volgt bij u in de regio. Daarnaast rondt u in een tijdsbestek van 3-4 weken op uw werk of thuis enkele praktijkopdrachten af.

Extra: certificaat ‘Bouwkundig Keurder Wonen A’ van het Hoger Technisch Instituut

Ons programma voor NRVT Wonen wordt mede ontwikkeld door het Hoger Technisch Instituut (HTI). Dit betekent dat u na afloop van het programma ook het certificaat van het HTI ontvangt én u geregistreerd wordt als ‘Bouwkundig keurder wonen A’ voor een periode van 3 jaar. Dit register is een voorloper op de registratie als bouwkundig keurder wonen.

NRVT 2de kamer

Daarnaast dient u nog een actualiteitendag dan wel facultatieve dag voor de andere kamer waarin u staat ingeschreven (BV, LAV of WOZ) bij het NRVT te volgen. Een selectie van ons aanbod facultatieve cursusdagen vindt u hieronder.

NRVT kamer WOZ

Traditiegetrouw staat de verplichte dag voor de WOZ taxateurs in het teken van de actualiteiten en de jurisprudentie. De laatste ontwikkelingen relevant voor de waardering passeren deze dag de revue. Daarnaast besteden we aandacht aan de vernieuwde gedrags- en beroepsregels van het NRVT aan de hand van de door het NRVT geformuleerde dilemma’s.

VastgoedCert

Indien u bij VastgoedCert een registratie heeft, bieden wij u de Actualiteitendag VastgoedCert 2020 aan. Deze dag is goedgekeurd voor de kamers Wonen, BV en LV. Mocht u een registratie hebben bij zowel VastgoedCert als NRVT, dan levert de verplichte dag voor VastgoedCert tevens facultatieve punten op voor NRVT.

VastgoedCert nieuwe regeling

Zodra uw certificaat van VastgoedCert vervalt, komt u automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden u dan aan om een abonnement af te sluiten op het ‘5-jarenplan VastgoedCert’ van KPE Vastgoed. De eerste 665 certificaten zijn per 31 december 2019 verlopen. De overige 5000 certificaten verlopen de komende 4 jaar. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor uw persoonlijke registratie en de vervaldata.