Cursusaanbod Bedrijfsmatig Vastgoed (VastgoedCert en/of NRVT)

NRVT kamer BV

Voor de kamers BV zijn voor 2020 geen verplichte onderwerpen vastgesteld. U dient wel te voldoen aan de basiseisen. De 6 verplichte studiepunten moeten worden gevuld met een programma dat expliciet voor deze kamers is goedgekeurd. Dit betekent dat u ruime keuzevrijheid heeft en zelf kunt kiezen welke cursusdagen u wenst te volgen!

VastgoedCert kamer BV


Indien u bij VastgoedCert de registratie heeft voor de kamer BV, dient u 12 studiepunten te behalen door het volgen van één verplichte cursusdag en één facultatieve dag. KPE Vastgoed biedt dit jaar voor alle VastgoedCert makelaars een verplichte dag + één facultatieve dag aan.

VastgoedCert nieuwe regeling

Zodra uw certificaat van VastgoedCert vervalt, komt u automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden u dan aan om een abonnement af te sluiten op het ‘5-jarenplan VastgoedCert’ van KPE Vastgoed. De eerste 665 certificaten zijn per 31 december 2019 verlopen. De overige 5000 certificaten verlopen de komende 4 jaar. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor uw persoonlijke registratie en de vervaldata.

Selectie van facultatieve cursusdagen die voor de kamer BV zijn goedgekeurd:
Totaalpakketten die voor u interessant zijn:
Heeft u (studie)advies nodig?