KPE Vastgoed

Studiereis WOZ Arnhem

Type
Kosten excl BTW
1.595,00
Kosten incl BTW
Studiepunten
Studiebelasting
20
Deelnemers
Soort
Registraties / studiepunten
NRVT Wonen
20
Vastgoedpro
20
RICS
20

Makelaars en taxateurs Wonen die hun verplichte PE punten willen behalen in een andere sfeer en gezellige omgeving.

In 2022 organiseerde KPE Vastgoed twee meerdaagse studiereizen naar Antwerpen. In het verleden stonden Winterberg in Duitsland en Maastricht op het programma. De deelnemers waren zo enthousiast over deze studiereizen dat KPE Vastgoed heeft besloten om in 2023 vijf Europese steden in het programma op te nemen. Winterberg, Gent, Groningen en Valencia zijn bedoeld voor makelaars en taxateurs Wonen. De studiereis naar Arnhem voor taxateurs WOZ.

De combinatie tussen kennis vergaren, een bijzondere stad ontdekken op het gebied van vastgoed en ontspanning in de avonduren is een succes gebleken. Na de driedaagse studiereis ontvangt u ook nog eens de volledige 20 punten voor de PE-verplichting.

Van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 oktober a.s. organiseert KPE Vastgoed de WOZ course naar Arnhem. Deze course is bedoeld voor taxateurs WOZ.

Arhem

De studiereis voor taxateurs WOZ gaat naar Arnhem. Arnhem is een bijzondere architectuurstad. Veel van de nieuwe gebouwen die afgelopen jaren in de stad gerealiseerd werden, vielen nationaal en internationaal in de prijzen. Behalve de verplichte thema’s die vanuit de toezichthouders worden voorgeschreven, bestaat het programma uit een praktijkcasus omtrent de Koepelgevangenis. Dit bijzondere gebouw werd ontworpen door Johan Metzelaar die er internationale bekendheid mee verwierf. De bouw vond plaats tussen 1882 en 1886 en is tegenwoordig een rijksmonument. Verder wordt tijdens deze studiereis aandacht besteed aan bouwtechnische gebreken in de praktijk. In de vrije tijd is er ruimte om zelf de mooie historische stad te bezoeken met de vele authentieke horecagelegenheden.

PE-punten NRVT

Taxateurs behalen met deze studiereis 20 studiepunten voor het NRVT en zijn daarmee in één keer klaar met hun permanente educatie voor 2023. Bent u daarnaast ook makelaar dan zijn er ook een aantal studiepunten te behalen voor VastgoedCert. Tijdens deze studiereis wordt de noodzakelijk theorie (de verplichte onderwerpen aangewezen door NRVT) afgewisseld met vakinhoudelijke excursies.

Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol.
Naast deze studiereis dient u nog een e-learning te volgen van 1 uur. Deze is verplicht gesteld door NRVT. De kosten hiervoor vallen in deze course.

Opleidingen

Gekoppelde opleidingen

Er zijn nog geen opleidingen gekoppeld
Cursusmomenten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Geen resultaat beschikbaar

Er zijn helaas geen ingeplande opleidingen beschikbaar

Schrijf je in voor de wachtlijst
Inschrijven

Shrijf je in voor dit item

Velden met een * zijn verplicht.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Studiepakket aanvragen

Vul uw gegevens en we nemen z.s.m. contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo