Raad van advies

  • Theo Bastiaens

Prof. dr. Theo J. Bastiaens (1968) studeert na de Pedagogische Academie in Heerlen, Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij promoveert in 1997 aan de Technische Universiteit Twente, waar hij als universitair docent werkte. In 1998 treedt hij in dienst bij de Open Universiteit Nederland. Vanaf januari 2006 is Bastiaens als hoogleraar Mediendidaktik verbonden aan de Fernuniversität in Hagen (Duitsland). Hij is tevens directeur van het Institut für Bildungswissenschaft und Medienforschung aldaar. Theo Bastiaens is rector magnificus bij de Open Universiteit Nederland. Theo Bastiaens is sinds 2000 betrokken bij KPE en adviseert o.a. op het gebied van onderwijskunde en mediadidactiek.

  • Sef Vergoossen

Sef Vergoossen is vanaf 1978 actief binnen de sportwereld. Zo heeft hij achtereenvolgens gewerkt als hoofdtrainer bij VVV (Venlo), MVV (Maastricht), Roda JC (Kerkrade), KRC Genk (Genk), Al Jazira (UAE), Nogoya Grampus Eight (Japan) en PSV (Eindhoven). Sinds 2008 heeft Sef Vergoossen een adviserende rol in het voetbal voor clubs, trainers en de KNVB. Tevens geeft hij lezingen over managen, coachen, werken in het buitenland, etc.

  • Remmert Honig

Remmert Honig (1955) is ruim 40 jaar werkzaam in de bouw. Na de MTS bouwkunde heeft hij de avond HTS bouwkunde doorlopen. Daarna is hij actief geweest bij: Ballast Nedam Bouw West (directeur), Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij (directeur), Kanters Bouw en Vastgoed in Barendrecht, een onderdeel van TBI Bouw (directievoorzitter), ASVB in ’s-Hertogenbosch (directeur Bouw), Hurks Bouw Eindhoven (directeur Woningbouw) en Hillen & Roosen in Amsterdam (algemeen directeur). Sinds 2012 is de heer Honig eigenaar van de HoHogroup, gespecialiseerd in o.a. interim (commercieel) management, multifunctionele projecten, Design & Build en PPS projecten, mediation, onderzoek en taxaties. Naast lid van de Raad van Advies van KPE is de heer Honig actief als penningmeester van de Stichting Woonpromotie Rotterdam.

  • Geert Hurks

Ing. G.Th.J.M. (Geert) Hurks (1964) studeerde bedrijfskunde aan de HTS in Eindhoven. Na eerst enkele jaren te hebben gewerkt bij een detacherings-, wervings- en selectiebureau, trad hij in 1991 toe tot het familiebedrijf. In 1998 kwam hij in de raad van bestuur van Hurks Groep. Twee jaar later werd hij voorzitter van deze onderneming met een productieomzet in 2008 van 385 miljoen euro. De Hurks Groep heeft alle disciplines in huis van de totale bouwkolom; van vastgoedontwikkelaar en bouwer tot en met toeleverancier en handelsonderneming. Hurks is door de multidisciplinaire samenstelling bij uitstek een lerende organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling en opleiding van zowel de eigen medewerkers als de bouw- en vastgoedsector. Naast lid van de Raad van Advies van KPE is Geert Hurks onder andere:
-Voorzitter (2002) van het Algemeen Bestuur Bouwsociëteit Zuidoost Brabant;
-Lid Bestuur SBV (Stichting Bevordering Vakmanschap) te Eindhoven (2004);
-Lid commissie Taskforce Technologie Onderwijs en Arbeidsmarkt (2008);

  • Cees Kleinman

Prof. Ir. Cees Kleinman studeerde Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft. In 1966 startte hij als assistent van de hoogleraar betonconstructies zijn loopbaan in de techniek, om twee jaar later het bedrijfsleven in te stappen. Hij werd in 1972 directeur en in 1978 directeur, grootaandeelhouder van een van de meest vooraanstaande ingenieursbureaus van Nederland dat uitgroeide tot een speler van formaat met een 1000-tal werknemers en kantoren in Europa, Afrika, Azië en de Caribean. Hij is een groot voorstander van de education-permanente en studeerde o.a computerkunde, elementenmethode en earthquake-engineering aan diverse Universiteiten alsmede financial-accounting en strategic-management bij Prof. Ansoff en Prof. Ouchi. Naast zijn werk doceerde hij van 1972 tot 1993 aan de Academie van Bouwkunst en werd hij in 1993 benoemd tot hoogleraar Constructief Ontwerpen aan de TU Eindhoven. In 1997 verkocht hij zijn bedrijf en startte een adviesbureau inzake projectinitialisatie en bouwproblematiek. Op basis van zijn ervaring en zijn voorliefde om met mensen scherp en inhoudelijk over bouwproblematiek en conflictmanagement te spreken, wordt hij regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of deelnemer op symposia.