Over KPE

KPE is dé partij in Nederland die beschikt over de unieke combinatie van vakinhoudelijke kennis, onderwijskundige kennis, inzicht in de wensen en behoeften van de doelgroep en een uitstekende verbintenis met de bouw- en vastgoedsector.

Door dit alles onder één dak te hebben, is KPE in staat om op een flexibele en praktijkgerichte wijze interventies zoals opleidingen, trainingen en coachingstrajecten op maat te ontwikkelen voor organisaties en individuele professionals binnen de bouw- en vastgoedsector.

Wij zijn peoplebuilders

Iedereen binnen het team van KPE is een peoplebuilder. Peoplebuilders hebben een gezamenlijk doel en dat is investeren in organisatie én mens voor een beter rendement. Dit gebeurt altijd in lijn met de (strategische) doelstellingen van het individu en de organisatie. KPE’s peoplebuilders realiseren dit aan de hand van vijf belangrijke speerpunten.

Speerpunten

 • Altijd up-to-date

  De peoplebuilders van KPE maken bij de ontwikkeling en organisatie van alle interventies gebruik van de laatste actualiteiten en de nieuwste ICT-middelen.

 • Persoonlijke benadering

  Laagdrempelig, toegankelijk en persoonlijk contact met u als klant staat bij peoplebuilders voorop. Bereikbaarheid en flexibiliteit is daarbij een belangrijk facet.

 • Het bieden van een goede prijs-/ kwaliteitverhouding

  De producten en diensten die peoplebuilders aanbieden, kenmerken zich door een grote mate van flexibiliteit, een goede prijs- / kwaliteitverhouding en een optimale aansluiting bij de dagelijkse praktijk.

 • Open & integer

  Peoplebuilders doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

 • U als klant staat altijd centraal

  Peoplebuilders stellen u als klant centraal en streven altijd naar een optimale belangenbehartiging.