KPE Vastgoed

Studiereis Valencia

contactpersoon
Jeroen
Paes
Type
Pakketten met cursussen op locatie
Kosten excl. btw
1.695,00
Kosten incl BTW
Studiepunten
Studiebelasting
20
Uren
Deelnemers
Soort
Registraties / studiepunten
NRVT Wonen
20
Vastgoedpro
20
RICS
20

Makelaars en taxateurs Wonen die hun verplichte PE punten willen behalen in een andere sfeer en gezellige omgeving.

In 2022 organiseerde KPE Vastgoed twee meerdaagse studiereizen naar Antwerpen. In het verleden stonden Winterberg in Duitsland en Maastricht op het programma. De deelnemers waren zo enthousiast over deze studiereizen dat KPE Vastgoed heeft besloten om in 2023 vijf Europese steden in het programma op te nemen. Winterberg, Gent, Groningen en Valencia zijn bedoeld voor makelaars en taxateurs Wonen. De studiereis naar Arnhem voor taxateurs WOZ.

De combinatie tussen kennis vergaren, een bijzondere stad ontdekken op het gebied van vastgoed en ontspanning in de avonduren is een succes gebleken. Na de driedaagse studiereis ontvangt u ook nog eens de volledige 20 punten voor de PE-verplichting.

Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 september (VOL) a.s. organiseert KPE Vastgoed de studiereis naar Valencia. Deze studiereis is bedoeld voor taxateurs wonen. De reis naar Valencia dient u zelf te organiseren.

Deze data in september zitten al vol. We gaan een extra studiereis naar Valencia verzorgen en de nieuwe data zijn binnenkort beschikbaar. U kunt zich onder voorbehoud aanmelden en ontvangt van ons bericht van de nieuwe data.

Valencia

Als sinds eeuwen heeft Valencia exceptionele gebouwen weten te construeren die een duidelijk onderdeel van de geschiedenis vormen. Valencia kenmerkt zich door de mix van oude en moderne architectuur die prachtig samengaan zonder de folklore van de stad te verliezen. Dit is terug te vinden in de grote variëteit aan bouwstijlen. Van de historische binnenstad naar de hippe kosmopolitische wijken. Door de hele stad zijn gebouwen van Moderne-, Romaanse-, Gotische,- Renaissance-, Barokke-, en vele andere bouwstijlen te vinden. De beste manier om deze ontwerpen te bekijken is om lopend of met de fiets de stad te verkennen. Behalve de verplichte thema’s die vanuit de toezichthouders worden voorgeschreven, bestaat het programma uit excursies en kennissessies met lokale makelaars en taxateurs. In de vrije tijd is er ruimte om zelf deze unieke ‘derde economische motor van Spanje’ te bezoeken of een bezoekje aan het strand te brengen dat op loopafstand van de stad ligt.

PE-punten NRVT

Taxateurs behalen met deze studiereis 20 studiepunten voor het NRVT en zijn daarmee in één keer klaar met hun permanente educatie voor 2023. Bent u daarnaast ook makelaar dan zijn er ook een aantal studiepunten te behalen voor VastgoedCert. Tijdens deze studiereis wordt de noodzakelijk theorie (de verplichte onderwerpen aangewezen door NRVT) afgewisseld met vakinhoudelijke excursies.

Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol.
Naast deze studiereis dient u nog een e-learning te volgen van 1 uur. Deze is verplicht gesteld door NRVT. De kosten hiervoor vallen in deze course.

Cursusmomenten

Waar, wanneer en hoe laat in één oogopslag

19/9/23
22/9/23
13:00
17:00
Geen resultaat beschikbaar

Er zijn helaas geen ingeplande opleidingen beschikbaar

Schrijf je in voor de wachtlijst
Aanmelden wachtlijst

Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inschrijving opleiding HTI

Velden met een * zijn verplicht.

Onderstaand invullen als uw werkgever de kosten betaalt
Bedankt voor het invullen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo