Ons team

Ron Koenen is ruim 20 jaar actief als initiator, ontwikkelaar en trainer/coach van opleidingsprogramma’s binnen de bouw- en vastgoedsector. Ron weet als geen ander welke onderwijskundige keuzes gemaakt worden om doelstellingen (sneller) te bereiken bij bedrijven en haar medewerkers. Als directeur van KPE Groep is hij dagelijks bezig met mensen te helpen hun talenten optimaal in te zetten voor de gehele branche.

Robbert van Dinther is vanaf 1994 actief in het P&O vak. Via Brinks Nedlloyd Geld- & Waardetransport en Verolme Scheepswerf Heusden is Robbert in 1998 in dienst getreden bij Ballast Nedam. Vanaf 2009 directielid van de divisie Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling en vanaf 2011 voor Ballast Nedam concern breed eindverantwoordelijk voor Human Resources. De combinatie van zijn bestuurlijke ervaring en zijn vakinhoudelijke kennis over opleidings- en loopbaanbeleid geeft Robbert de juiste “bagage” om vanaf augustus 2016 de groeiambitie van KPE Groep te ondersteunen.

In 2001 deed Paul zijn eerste werkervaring op bij KPE. In 2008 maakte hij de stap naar junior projectleider en groeide door naar volwaardig projectleider. Paul groeide mee met de organisatie en is te omschrijven als ervaren en pragmatisch. Hij helpt de opdrachtgevers hun doelstellingen (sneller) te realiseren en hij zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt. 

Met een optimale inzet van verschillende kanalen helpt Paul opdrachtgevers tot de beste resultaten te komen. Kortom: Snel schakelen en korte lijnen!

Jeroen is sinds 2004 werkzaam bij KPE Groep. Na verschillende functies binnen KPE Groep is hij nu projectleider bij KPEMOREL. Jeroen is verantwoordelijk voor de jaarlijkse studieadviezen en invulling van de persoonlijke ontwikkelplannen van de makelaars-taxateurs en medewerkers bij woningbouwcorporaties. Wilt u een advies op maat of heeft u een andere vraag, dan staat hij altijd graag voor u klaar.

Sinds 2006 is Annalies werkzaam als management assistente bij KPE Groep. Naast haar ondersteunende werkzaamheden voor de managementteams van KPE Bouw en KPE Vastgoed is zij vaak projectleider van de evenementen die worden geïnitieerd en ontwikkeld door KPE Groep.

Barbara Nieboer is sinds 1 september 2002 als Controller werkzaam bij KPE Groep. Na het afronden van haar universitaire studie bedrijfseconomie is zij 6 jaar werkzaam geweest als Kredietadviseur zaken bij de ABN AMRO Bank nv. Vervolgens na 6,5 jaar in Italië en Singapore gewoond te hebben aangeland bij KPE Groep. Inmiddels niet meer alleen werkzaam als Controller voor KPE Groep, maar voor alle bedrijven die onderdeel uitmaken van de KPE Groep.

Marie-Christine Pieters is sinds 1 september 2012 werkzaam bij KPE Groep. Na 23 jaar gewerkt te hebben bij een groot makelaarskantoor heeft zij een grote affiniteit met alles wat met vastgoed te maken heeft. Bij KPE Groep is ze actief bij de financiële administratie.

Sinds de zomer van 2016 is Guus bij KPE in dienst als Onderwijskundige. Hij houdt zich bezig met het vasthouden en verder verbeteren van de onderwijskundige kwaliteit van de opleidingen en cursussen die KPE voor u verzorgt. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het didactisch ontwerpen en ontwikkelen van opleidingen en cursussen en (het adviseren over) de onderwijskundige onderbouwing van trajecten die wij verzorgen.

Guus is teamgericht en werkt graag samen op een open, positief-kritische en doordachte manier aan kwaliteitsverbetering van leren en ontwikkelen binnen organisaties.

Mischa Zenden is sinds juli 2017 werkzaam als medewerkster binnendienst. Na het afronden van haar studie als secretaresse bij ROC Leeuwenborgh is zij 3 ½ werkzaam geweest als officemanager/secretaresse. Haar hoofdtaak is voornamelijk telefonie en beheert de inschrijvingen van de cursisten.

Sinds september 2018 is Marieke werkzaam bij KPE. Bij Marieke kan je terecht voor onderwijskundige advisering, ontwikkeling en didactische onderbouwing van opleidingen en cursussen die KPE verzorgt.

Marieke werkt graag samen met u aan een passende opleidingstraject voor uw organisatie.

Als projectmedewerker voor KPE is Laura een spin in het web. Altijd resultaatgericht en betrouwbaar wordt project en klant centraal gesteld om samen onze doelen te bereiken. De kernwaarden innovatie en betrouwbaarheid motiveren Laura zowel in bedrijf als in project.

Laura maak deel uit van het marketing team van KPE Groep. Elke dag zijn er weer uitdagingen die Laura verwerkt in haar planning. Uitdagingen die gekenmerkt worden door het verleggen van grenzen en nieuwe mogelijkheden in de marketing wereld. Het doel is om iedereen de kwaliteit van KPE Groep te laten ervaren en ogen te open voor een innovatieve wereld.

Als projectmedewerker voor KPE kan ik mijn talenten optimaal inzetten. Organiseren van complexe projecten vind ik uitdagend. Mijn creativiteit komt vooral tot uiting bij projecten met een strakke planning waarbij het klantcontact centraal staat.