Personal Mapping door KPE

Wil je meer zelfvertrouwen en meer plezier in je werk door een beter zelfinzicht? Wil je de manier waarop jij je gedraagt, communiceert en reageert op een snelle en overzichtelijke manier in kaart brengen? En wil je leren hoe je jouw karaktereigenschappen kunt inzetten in je werk en daarbuiten? Schrijf je dan nu in voor Personal Mapping door KPE. Een makkelijke, maar krachtige manier om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.  


Aanpak 

Onze aanpak is gericht op individueel maatwerk. We gebruiken daarbij PersonalMapping™ van MapsTell, een cartografische weergave van de manier waarop jij je gedraagt, communiceert en reageert. KPE is geaccrediteerd voor de toepassing van deze tool. 

Stap 1: Je vult online een korte vragenlijst in (6 minuten). Vervolgens word je gedragsstijl uitgelegd in een video.  

Stap 2: Je ontvangt per mail een persoonlijke ‘landkaart’ en een uitgebreide rapportage.  

Stap 3:  Een geaccrediteerde coach van KPE neemt contact met je op om een online coachgesprek in te plannen.  

Stap 4:  Tijdens het online coachgesprek van 60 minuten neem je samen met je coach jouw digitale landkaart door en krijg je advies over hoe je je karaktereigenschappen kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. 


Optioneel: 

Indien wenselijk kun je naar aanleiding van het online coachgesprek meerdere online coachgesprekken inplannen (vraag naar de mogelijkheden en kosten).  


Tijd en data: 

Dit programma duurt ongeveer 3 uur. Gezien het programma online wordt aangeboden, kunt u iedere week starten.


Inschrijven?

Meld u aan via de website of neem contact met ons op. Let op: de data en het aantal lesuren die u tijdens het inschrijfproces tegenkomt, kloppen niet. Wij verwijzen u graag door naar de informatie in de bovenstaande tekst. Wij nemen na uw inschrijving contact met u op om een datum in te plannen.
Doelstelling

Na afloop van het Personal Mapping programma ben je in staat om jouw karaktereigenschappen, gedragsstijl en manier van communiceren onder de loep te nemen en effectief in te zetten in je dagelijkse werkzaamheden en in je samenwerking met anderen: 

  • Je kunt je gedragsstijl herkennen en beschrijven; 

  • Je valkuilen beter herkennen en hierop anticiperen; 

  • Het gedrag van anderen herkennen en hierop inspelen.  

Resultaat is betere communicatie en daarmee een betere samenwerking met je collega’s.    • Kosten
  • € 299,00 excl. btw
  • Aantal deelnemers
  • 0 - 15
  • Doelgroep
  • Iedereen werkzaam in de bouw- en vastgoedsector.
Schrijf in Planning

Heeft u een vraag?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Paul