KPE step forward coachingstraject

In deze roerige tijd wordt veel van ons gevraagd. Hoe meer er van ons verwacht wordt, hoe meer we geneigd zijn om onze persoonlijke en professionele ontwikkeling aan de kant te schuiven…Toch is het juist nu belangrijk om aan uw eigen ontwikkelbehoeftes te denken. Hier haalt u tenslotte uw energie uit. Aan welke competenties heeft u altijd al willen werken om op zowel persoonlijk als op professioneel gebied te kunnen groeien? Tijdens het step forward coachingstraject van KPE staat u stil bij deze vraag en gaat u samen met een van onze ervaren (online) coaches aan de slag voor die ene step forward.


Hoe gaat het in zijn werk?
Het programma is volledig online en wordt op uw persoonlijke en professionele situatie afgestemd. Het aantal sessies die u nodig heeft hangt af van uw wensen. Daarom gaan we eerst met u in gesprek om er samen achter te komen waar uw behoeftes en competenties liggen. Vervolgens gaat u aan de slag met onze Persoonlijke Ontwikkel Scan: een uitgebreide vragenlijst die u inzicht geeft in uw persoonlijkheidskenmerken, competenties en persoonlijke drijfveren. Aan de hand van de uitkomsten uit het kennismakingsgesprek en de Persoonlijke Ontwikkel Scan koppelen wij u aan een ervaren coach die u kan helpen bij het maken van een step forward op persoonlijk en/of professioneel vlak. De coach die u krijgt toegewezen is gespecialiseerd op het gebied waar u aan wilt werken. Daarbij kunt u denken aan persoonlijke vraagstukken, zoals:

  • Leiderschapsvaardigheden
  • Presentatievaardigheden
  • Communicatieve vaardigheden
  • Persoonlijke effectiviteit
Daarnaast kunnen ook bedrijfsmatige vraagstukken aan bod komen.


De komende weken bieden wij dit programma volledig online aan. Wanneer de omstandigheden het weer toelaten is het mogelijk om ‘offline’ afspraken met uw coach in te plannen.


Voor wie?

Dit programma is speciaal bedoeld voor functionarissen binnen de bouw- en vastgoedsector.


Investering 

De investering is op basis van maatwerk. U kunt vrijblijvend informatie opvragen bij Robbert van Dinther. Stuur een e-mail naar r.vandinther@kpe.nl met daarin u voor- en achternaam, functie en uw contactgegevens. Robbert neemt vervolgens contact met u op om uw wensen te bespreken.Doelstelling

Uw persoonlijke doelstellingen worden uitgewerkt aan de hand van de intake en de Persoonlijke Ontwikkel Scan.

  • Studiebelasting
  • 8 uur
  • Aantal deelnemers
  • 0 - 14
  • Doelgroep
  • Dit programma is speciaal bedoeld voor functionarissen binnen de bouw- en vastgoedsector.
Schrijf in Planning

Heeft u een vraag?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Paul