POS (Persoonlijke Ontwikkel Scan)

Krijg in deze roerige tijd meer inzicht in uw persoonlijke ontwikkel behoeftes. Wat wilt u bereiken en hoe ziet u de toekomst voor zich? De persoonlijke ontwikkel scan van KPE geeft u een helder beeld van uw huidige competenties en uw opleidingsbehoeftes. Ideaal wanneer u nieuwe toekomstgerichte keuzes wilt maken. 
 
De Persoonlijke Ontwikkel Scan is volledig online en kunt u dus vanuit huis maken. De scan brengt uw persoonlijkheidskenmerken, basiscompetenties en drijfveren in kaart. Dit zijn factoren die ontzettend belangrijk zijn wanneer u nieuwe keuzes wilt maken met betrekking tot uw persoonlijke en / of professionele ontwikkeling. Onderaan deze pagina lichten wij deze factoren verder toe.  


Hoe werkt het? 
Wanneer u zich aanmeld voor de Persoonlijke Ontwikkel Scan, wordt deze binnen een week voor u klaargezet. U ontvangt van ons een e-mail met schriftelijke instructies en de datum waarop u de scan kunt vullen. Vervolgens doorloopt u de vragenlijst in uw eigen tempo, waar en wanneer u dat wiltNa de scan ontvangt u digitaal een persoonlijke rapportage waarin de resultaten worden weergegeven. Vervolgens plannen wij samen met u een online gesprek in met één van onze coaches (specialisten in de bouw- en vastgoedbranche) om de resultaten van de scan met u te bespreken en gezamenlijk een Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP) op te stellen 


Persoonlijkheidskenmerken zeggen iets over wie u bent, en geven bijvoorbeeld aan in welke omstandigheden u het prettigst werkt.  
Competenties zeggen iets over wat u kunt. Het is een combinatie van kennis, ervaring, houding en gedrag.  
Persoonlijke drijfveren geven weer waardoor u het meest gemotiveerd wordt in uw werk.  


Tijd en data: 

Dit programma duurt ongeveer 3 uur. Gezien het programma online wordt aangeboden, kunt u iedere week starten.


Inschrijven?

Meld u aan via de website of neem contact met ons op. Let op: de data en het aantal lesuren die u tijdens het inschrijfproces tegenkomt, kloppen niet. Wij verwijzen u graag door naar de informatie in de bovenstaande tekst. Wij nemen na uw inschrijving contact met u op om een datum in te plannen.

  • Kosten
  • € 275,00 excl. btw
  • Studiebelasting
  • 3 uur
  • Doelgroep
  • Alle medewerkers actief binnen de bouwbranche, van vakman tot directie of MT-lid.
Schrijf in Planning

Heeft u een vraag?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Paul Simons