kpe
Beeldmerk KPE
Vastgoed
5 min leestijd

Kom naar het SPRING-event en maak een sprong in je carrière

Gepubliceerd op
15/2/2024
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deel dit bericht

KPE Vastgoed organiseert speciaal voor de Assistent-Register Makelaar Taxateur (A-RMT) op 23 april het SPRING-event in de Maurits kazerne in Ede. De voormalige infanteriekazerne is tegenwoordig een unieke en inspirerende evenementenlocatie.

Tijdens het SPRING-event staan de verplichte onderwerpen ‘de nieuwe omgevingswet’ en ‘het nieuwe huurrecht’ centraal. Professionals in het vakgebied nemen u aan de hand van presentaties mee in deze thema’s.

Rond het middaguur is er een uitgebreide lunch gepland en gedurende de dag zijn er diverse netwerkmomenten ingebouwd. Deelname aan het SPRING-event betekent ook dat u direct al uw PE-punten verdient én weer een jaar lang bent geregistreerd in het register van Assistent-Makelaars van VastgoedCert.

De monumentale Maurits kazerne ligt centraal in het land, naast station Ede-Wageningen. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op loopafstand.

Deelname aan het SPRING-event, inclusief lunch, kost 349 euro (excl. btw). Bij inschrijving maakt u ook nog eens kans op een zeer leuke prijs.

Wacht dus niet te langen schrijf u snel in via studieadvies@kpe.nl

Makelaars, taxateurs, K-RMT’ers en binnendienstmedewerkers zijn ook van harte welkom op 23 april. Deelname aan het event levert 6 PE-punten op.

 

Vanaf dit jaar is KPE Vastgoed gecertificeerd als opleider voor de verplichte nascholing voor A-RMT. Naast het event organiseert KPE Vastgoed ook nog andere fysieke en online cursusdagen voor A-RMT en K-RMT. Wilt u hierover meer informatie of wilt u voor uzelf of voor uw collega’s een PE-studieadvies voor 2024 ontvangen? Stuur dan een e-mail met daarin de contactgegevens naar studieadvies@kpe.nl.

Aanbod

Gerelateerde items

No items found.
KPE Groep
Bij alles wat wij doen, leggen de Peoplebuilders de lat hoog. Dat doen zij op basis van vijf kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar.
Dordrecht
M.H. Trompweg 229
3317 BS Dordrecht
(085) 016 04 78
Maastricht
Bassin 120
6211 AK Maastricht
Doetinchem
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
(085) 016 04 78
Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
(085) 016 04 78
Logo RicsLogo NTROLogo Cedeo